Άσχημα νέα για όσους παίζουν ακόμα Gran Turismo Sport

Ανακοινώσεις από την Polyphony Digital
01 Οκτωβρίου 2023 20:33
Άσχημα νέα για όσους παίζουν ακόμα Gran Turismo Sport

Παίζετε ακόμα το Gran Turismo Sport στο PlayStation 4; Τότε σας έχουμε δυσάρεστα νέα, καθώς η ομάδα ανάπτυξης, Polyphony Digital, μέσα από ένα δελτίο Τύπου ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τους servers του παιχνιδιού.

Οι ανακοινώσεις αυτές έγιναν στο επίσημο blog της εταιρίας, όπου μεταξύ άλλων μάθαμε ότι το online κομμάτι του Gran Turismo Sport θα κλείσει οριστικά στις 31 Ιανουαρίου του 2024. Μετά από αυτή την ημερομηνία, δε θα έχετε πρόσβαση στις online υπηρεσίες, όπως τα Open Lobby, Garage Car Liveries και Sport Mode. Έτσι, καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε από τώρα γιατί μετά το τέλος του Ιανουαρίου όλα αυτά θα κλείσουν.

Να σημειωθεί, όμως, ότι τα offline χαρακτηριστικά του Sport θα λειτουργούν κανονικά, όπως είναι το splitscreen multiplayer, το single-player campaign, τα World Circuits, τα Time Trials κ.α.

Επιπροσθέτως, από την 1η Δεκεμβρίου 2023, δε θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε τα περισσότερα από 200 οχήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο PlayStation Store, αλλά τα οχήματα που έχετε αγορασμένα θα λειτουργούν κανονικά.

Για την ιστορία, το Gran Turismo Sport κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PlayStation 4 το 2017 και μετράει ήδη σχεδόν έξι χρόνια στην αγορά. Το πιο πρόσφατο κεφάλαιο του επιτυχημένου franchise είναι το Gran Turismo 7 που κατέφθασε μέσα στον Μάρτιο του 2022 για το PlayStation 4 και το PlayStation 5.

Εσείς παίζετε ακόμα Gran Turismo Sport στο PlayStation 4; Πείτε μας στα σχόλια!