Remedy: Τα remakes των Max Payne είναι ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο project

Η εταιρία μιλάει για το πακέτο των θρυλικών παιχνιδιών
29 Σεπτεμβρίου 2023 15:27
Remedy: Τα remakes των Max Payne είναι ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο project

Τον Απρίλιο του 2022 είχε γίνει γνωστό ότι η Remedy Entertainment ετοιμάζει remakes-next gen εκδόσεις των Max Payne και Max Payne 2. Έκτοτε, η εταιρία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες, αλλά αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα, αφού δήλωσε ότι πρόκειται για ένα τεράστιο project.

Πιο συγκεκριμένα, ο Sam Lake έδωσε μια νέα συνέντευξη στο VGC, στην οποία ο δημοσιογράφος τον ρώτησε σε τι στάδιο βρίσκεται η ανάπτυξη των Max Payne. Εκείνος δήλωσε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο project.

Είναι ένα πολύ σημαντικό εγχείρημα με την έννοια ότι ακόμα κι αν είναι παλιά τα παιχνίδια, σκεφτόμαστε να τα φέρουμε στα σύγχρονα πρότυπα και να τα συνδυάσουμε σε ένα (πακέτο). Είναι ένα τεράστιο και πολύ μεγάλο project αυτό.

Ο δημοσιογράφος συνέχισε τις ερωτήσεις του ρωτώντας τον Sam Lake εάν θα επιστρέψει στο ρόλο του Max από το πρώτο παιχνίδι και ο δημιουργός γέλασε λέγοντας: Ουδέν σχόλιο!

Η Remedy θα αναπτύξει τα δύο παιχνίδια σε έναν ενιαίο remake τίτλο για τα PS5, Xbox Series X|S και PC με την Northlight Engine της, η οποία όπως έχουμε δει παλιότερα από το Control μπορεί να προσφέρει εκπληκτικά φωτορεαλιστικά αποτελέσματα.

Έρχεται next-gen remake των Max Payne 1+2 με γραφικά Northlight Engine

Την χρηματοδότηση των remakes έχει αναλάβει η Rockstar Games, η οποία έχει καλύψει τα κόστη του marketing, της διανομής και της έκδοσης του παιχνιδιού όταν αυτό γίνει διαθέσιμο.

Η συλλογή του Max Payne θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες και PC, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας τους.