Το ESL αποχαιρετά το CS:GO καθώς όλοι πιστεύουν ότι απόψε θα κυκλοφορήσει το Counter-Strike 2

Όλοι οι fans περιμένουν με αγωνία
27 Σεπτεμβρίου 2023 22:26
Το ESL αποχαιρετά το CS:GO καθώς όλοι πιστεύουν ότι απόψε θα κυκλοφορήσει το Counter-Strike 2

Έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που η Valve ρωτούσε τους fans του Counter-Strike τί έχουν κανονίσει για σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου. Πολλοί fans πίστευαν ότι η εταιρία πρόκειται να κυκλοφορήσει το Counter-Strike 2 ή ότι θα ανακοινώσει την ημερομηνία που θα γίνει διαθέσιμος ο πολυπόθητος τίτλος.

Η μέρα έφτασε και όπως όλα δείχνουν, το Counter-Strike 2 είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι θα κυκλοφορήσει σήμερα. Οι δημοσιεύσεις στη σελίδα του παιχνιδιού συνεχίζονται και πριν από περίπου μία ώρα, η Valve έκανε retweets δύο post από το ESL και τη σελίδα της FACEIT, οι οποίοι λογαριασμοί αποχαιρετούσαν το Counter-Strike: Global Offensive.

Αναλυτικότερα, το ESL ανέβασε στο X (πρώην Twitter) ένα βίντεο από το CS:GO και έγραφε στη λεζάντα του “ευχαριστούμε για όλα”, ενώ στη συνέχεια η σελίδα του FACEIT έγραψε: Αντίο CS:GO, θα είσαι στην καρδιά μας για πάντα.

Δείτε τα posts παρακάτω:

Φυσικά, πολλοί fans κάθονται σε ανάμενα κάρβουνα από εκείνη την ώρα καθώς περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι ακριβώς ετοιμάζεται να ανακοινώσει η Valve.

Η Valve έκανε retweet τις παραπάνω δημοσιεύσεις ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά ότι απόψε θα έρθει το Counter-Strike 2:

Το CS Rating είναι ένα νέο σύστημα μέτρησης των ικανοτήτων και του rating των παικτών στο Counter-Strike 2, το οποίο θα έχει τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια leaderboards για να γνωρίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή την κατάταξή σας. Το νέο trailer εξηγεί επίσης πως το "Premier" θα λειτουργεί στο Counter Strike 2 και θα περιλαμβάνει Skill Groups ανά χάρτη, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να προπονηθείτε στους αγαπημένους χάρτες, μαζί με άλλους παίκτες.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε και το τελευταίο trailer που έχει κυκλοφορήσει για το παιχνίδι, καθώς και να μάθετε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.