Epic Games Store: Τα δύο δωρεάν παιχνίδια γι’ αυτή την εβδομάδα αξίζουν την προσοχή σας

Θα γίνουν διαθέσιμα αύριο
27 Σεπτεμβρίου 2023 19:29
Epic Games Store: Τα δύο δωρεάν παιχνίδια γι’ αυτή την εβδομάδα αξίζουν την προσοχή σας

Σε λίγες ώρες από τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν δύο παιχνίδια από το Epic Games Store που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας. Το σερί των δύο δωρεάν τίτλων στην κατηγορία “Free Games” συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με δύο διαφορετικές προτάσεις για όλα τα γούστα.

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Model Builder, ένα simulation για τους λάτρεις του είδους, ενώ το δεύτερο που αξίζει και περισσότερο την προσοχή σας ονομάζεται Soulstice. Πρόκειται για ένα σχετικά καινούργιο action RPG παιχνίδι από την Reply Game Studios που μοιάζει με το Devil May Cry και θέλει να σας διηγηθεί μια σκοτεινή ιστορία με παράξενους εχθρούς και εμβληματικά bosses.

Βρείτε το Model Builder από εδώ και το Soulstice πατώντας εδώ.

Οι δύο παραπάνω τίτλοι θα γίνουν διαθέσιμοι αύριο, 28 Σεπτεμβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Εμείς, θα σας ενημερώσουμε όπως πάντα μόλις διατεθούν τα δωρεάν παιχνίδια. Προς το παρόν έχετε λίγες ώρες ακόμα για να κάνετε δικά σας τα Out of Line και The Forest Quartet.

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Out of Line, ένα ιδιαίτερο και πανέμορφο adventure 2D παιχνίδι που έχει εικαστικό ζωγραφισμένο στο χέρι και υπόσχεται μια περιπέτεια με κεντρικό σκοπός σας να αποδράσετε από ένα εργοστάσιο.

Το δεύτερο παιχνίδι ονομάζεται The Forest Quartet, το οποίο περιγράφεται ως ένα πανέμορφο 3D puzzle παιχνίδι με κεντρική πρωταγωνίστρια μία τραγουδίστρια . Εσείς θα πάρετε τον έλεγχο ενός πνεύματος και θα πρέπει να ταξιδέψετε μέσα από 3 acts για να βρείτε τα μέλη της μπάντας της για να κάνουν όλοι μαζί μια τελευταία συναυλία. Φυσικά, μιας και μιλάμε για ένα puzzle παιχνίδι ,θα πρέπει να λύσετε και πολλούς γρίφους ή να παλέψετε για να σώσετε τις ψυχές τους.

Μπορείτε να κατεβάσετε και τα δύο πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.