Η Epic Games χαρίζει δύο παιχνίδια μετά από καιρό!

Κατεβάστε τα
21 Σεπτεμβρίου 2023 18:19
Η Epic Games χαρίζει δύο παιχνίδια μετά από καιρό!

Η Epic Games χαρίζει δύο παιχνίδια μέσα από την κατηγορία “Free Games” του Epic Games Store. Είχε περάσει καιρός από την τελευταία φορά που χάριζε η πλατφόρμα δύο παιχνίδια και πλέον επέστρεψε δυναμικά με δύο διαφορετικούς τίτλους για όλα τα γούστα.

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Out of Line, ένα ιδιαίτερο και πανέμορφο adventure 2D παιχνίδι που έχει εικαστικό ζωγραφισμένο στο χέρι και υπόσχεται μια περιπέτεια με κεντρικό σκοπός σας να αποδράσετε από ένα εργοστάσιο.

Το δεύτερο παιχνίδι ονομάζεται The Forest Quartet, το οποίο περιγράφεται ως ένα πανέμορφο 3D puzzle παιχνίδι με κεντρική πρωταγωνίστρια μία τραγουδίστρια . Εσείς θα πάρετε τον έλεγχο ενός πνεύματος και θα πρέπει να ταξιδέψετε μέσα από 3 acts για να βρείτε τα μέλη της μπάντας της για να κάνουν όλοι μαζί μια τελευταία συναυλία. Φυσικά, μιας και μιλάμε για ένα puzzle παιχνίδι ,θα πρέπει να λύσετε και πολλούς γρίφους ή να παλέψετε για να σώσετε τις ψυχές τους.

Κατεβάστε το Out of Line πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το The Forest Quartet πατώντας εδώ.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι και οι δύο τίτλοι θα βρίσκονται δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι την επόμενη Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.