EA Sports FC 24: Μυστηριώδες bug με παίκτρια στο Ultimate Team - Την έθεσε “εκτός“ η ΕΑ

Το πρόβλημα με την Ada Hegerberg της εθνικής Νορβηγίας
26 Σεπτεμβρίου 2023 18:35
EA Sports FC 24: Μυστηριώδες bug με παίκτρια στο Ultimate Team - Την έθεσε “εκτός“ η ΕΑ

Ένα μυστηριώδες bug στο EA Sports FC 24 καθήλωσε στον πάγκο μια παγκοσμίου φήμης γυναίκα ποδοσφαιρίστρια. Ο λόγος για την Νορβηγίδα επιθετικό Ada Hegerberg, η οποία αγωνίζεται με τη γυναικεία ομάδα της Λυών αλλά και της Εθνικής Νορβηγίας και είναι διαθέσιμη πλέον στο Ultimate Team. 

Για λόγους που ούτε η ίδια η ΕΑ δε γνωρίζει ακόμη, το παράξενο αυτό bug εντοπίζεται μόνο σε αυτό και συμβαίνει όταν προσπαθεί ένας παίκτης να κρατήσει κατοχή με το L2/LT, καθώς τότε είναι που η Hegerberg παρεκκλίνει από την εντολή και χάνει απευθείας τη κατοχή της μπάλας, αφήνοντάς τη πίσω ενώ τρέχει σε άλλη κατεύθυνση. Η Hegerberg είναι γενικότερα ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες του EA FC 24 με 89 rating. Δείτε το παρακάτω tweet που εντόπισε το bug

Λόγω του ότι το bug αυτό εντοπίζεται μόνο στην Ada Hegerberg, η ΕΑ αναγκάστηκε να την... καθηλώσει στον πάγκο, αφαιρώντας την από playable ποδοσφαιρίστρια. "Ερευνούμε ένα πρόβλημα που επηρεάζει το Player Item της Ada Hegerberg", αναφέρει η δήλωση που εμφανίζεται όταν ξεκινάει η λειτουργία Ultimate Team του παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι παίκτες που έχουν αυτό το αντικείμενο στην ενεργή ομάδα τους δεν θα μπορούν να ξεκινήσουν έναν αγώνα μέχρι να αφαιρεθεί το στοιχείο από την ομάδα. Στους παίκτες που έχουν την Ada Hegerberg ως Player Item στο Ultimate Draft θα γίνει επαναφορά των Drafts τους και θα τους δοθεί ένα Draft Token τις επόμενες ημέρες". αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΑ 

Αυτή είναι η τελική λίστα των ελληνικών ομάδων στο EA FC 24. 

Παρά την αλλαγή σε EAFC, ο "διάδοχος" των FIFA, θα περιλαμβάνει 19.000 και πλέον αθλητές, πάνω από 700 licensed ομάδες, 100 στάδια και 30 επίσημα πρωταθλήματα.

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι προπαραγγείλουν την Ultimate Edition αποκτούν Early Access πρόσβαση από τις 22 Σεπτεμβρίου. 

Tags: