Dragon’s Dogma 2: Το παιχνίδι της Capcom έχει εμπνευστεί από το GTA 5

Θα έχει έναν μεγάλο και ζωντανό κόσμο
25 Σεπτεμβρίου 2023 18:51
Dragon’s Dogma 2: Το παιχνίδι της Capcom έχει εμπνευστεί από το GTA 5

Πρόσφατα είδαμε τα νέα πλάνα του Dragon’s Dogma 2 μέσα από το Tokyo Game Show και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον κόσμο του. Πιο συγκεκριμένα, ο director Hideaki Itsuno έδωσε μια νέα συνέντευξη λέγοντας ότι το παιχνίδι αντλεί έμπνευση από το Grand Theft Auto V.

Ο Hideaki Itsuno μίλησε στο VGC και δήλωσε ότι το παιχνίδι της Capcom έχει επηρεαστεί από το πόνημα της Rockstar Games και αυτό αφορά τον κόσμο του και το πόσο ζωντανός είναι.

Θέλαμε να κάνουμε κάποια πράγματα που δεν μπορούσαμε να τα κάνουμε στο Dragon’s Dogma όταν κυκλοφόρησε το 2012, είτε από έλλειψη χρόνου της ομάδας, είτε ωθώντας τα όρια του hardware που υπήρχε διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή.

Θαύμασα για το πώς μπόρεσαν να δημιουργήσουν έναν κόσμο (στο GTA 5 εννοεί), στον οποίο τα NPC είχαν μια ανεξάρτητη ζωή από τον παίκτη. Όλα τα είδη ενδιαφέρουσας αναδυόμενης συμπεριφοράς θα μπορούσαν να συμβούν όποτε εξερευνούσατε την πόλη και όλα τα είδη περίεργων ατυχημάτων ένιωθα ότι θα συνέβαιναν είτε ήμουν εκεί μπροστά, είτε όχι.

Ο δημιουργός είπε ότι εκείνος και η ομάδα του θέλουν να φτιάξουν έναν κόσμο στο Dragon’s Dogma 2, όπου θα δείτε την αίσθηση ενός ζωντανού κόσμου, που θα θυμίζει το GTA 5 της Rockstar Games.

Η ιστορία του Dragon’s Dogma 2 ξεκινάει σε μια φυλακή, όπου η φωνή του δράκου αντηχεί στην ομίχλη των χαμένων αναμνήσεων.

Αναγεννήσου σύμφωνα με το δόγμα αυτού του κόσμου. Ένας ήρωας πρέπει να εκπληρώσει το ξεχασμένο πεπρωμένο του. Ποιο δόγμα βλέπει η καρδιά σου μέσα από τα μάτια σου;

Στο sequel εκτός από νέο εξοπλισμένο και όπλα, θα έχει και ολοκαίνουργια τέρατα που προφανώς δεν υπήρχαν στο πρώτο παιχνίδι της. Ετοιμαστείτε να οπλιστείτε με σπαθιά, τόξα και διάφορες μαγείες, καθώς και πολλά abilities για να φέρετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας.

Dragon’s Dogma 2: Δείτε νέα εντυπωσιακά πλάνα από το μεγάλο RPG παιχνίδι της Capcom!

Για την ιστορία, το Dragon's Dogma κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάιο του 2012 για Xbox 360 και PS3. Αργότερα έλαβε μια αναβαθμισμένη έκδοση που ονομαζόταν Dark Arisen, η οποία είχε περισσότερο περιεχόμενο, ενώ αργότερα κατέφθασε και για τα PC, Xbox One, PS4 και Nintendo Switch. Επίσης, πριν αρκετό καιρό έκανε ντεμπούτο και μία σειρά για το Netflix.

Το Dragon’s Dogma 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει μελλοντικά για το PlayStation 5, τα Xbox Series X|S και το PC μέσω Steam.