Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Super Mario Bros. Wonder του Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο κεφάλαιο της σειράς θα γίνει διαθέσιμο τον Οκτώβριο
22 Σεπτεμβρίου 2023 17:23
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Super Mario Bros. Wonder του Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nintendo συνεχίζει την προώθηση του Super Mario Bros. Wonder και μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο και μεγάλο trailer.

Πρόκειται για ένα overview trailer που διαρκεί περίπου 6 λεπτά και θέλει να σας δώσει μια νέα ματιά στους gameplay μηχανισμούς, στους χαρακτήρες, στις πίστες, στα νέα “pick-ups” και σε ό,τι άλλο φαντάζεστε.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Wonder θα περιλαμβάνει πάρα πολλούς χαρακτήρες από τη σειρά, με μερικούς από αυτούς να είναι κανονικά playable. Οι χαρακτήρες εκτός από τον Mario, τον Luigi και την Peach, είναι και οι Daisy, Yellow Toad, Blue Toad, Toadette, Yoshi, Red Yoshi, Yellow Yoshi, Light Blue Yoshi και Nabbit.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Wonder είναι ένα ολοκαίνουργιο Mario παιχνίδι και το πρώτο εξ ολοκλήρου καινούργιο 2D Mario μετά το New Super Mario Bros U που είδαμε το 2012. Ο τίτλος βασίζεται πολύ στα Wonder Flowers, τα οποία θα αλλάζουν ριζικά την κάθε πίστα και τους gameplay μηχανισμούς με πολλούς και ευφάνταστους τρόπους. Ο Mario θα μπορεί να πετάει φωτιά, να γίνει ελέφαντας, να πετάει φούσκες από το στόμα του και πολλά άλλα.

Ακολουθεί το νέο βίντεο του Super Mario Bros. Wonder:

 

Εμείς παίξαμε πρόσφατα το παιχνίδι και μπορείτε να δείτε το βίντεο που έχει ανέβει πατώντας εδώ.

Το Super Mario Bros. Wonder θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 20 Οκτωβρίου.