Η Ubisoft ανακοίνωσε το The Division 3 και όχι όπως θα περιμέναμε

Με την Massive Entertainment ξανά στα ηνία
22 Σεπτεμβρίου 2023 00:44
Η Ubisoft ανακοίνωσε το The Division 3 και όχι όπως θα περιμέναμε

Όχι η Ubisoft δεν είχε κάποιο event. Όχι, ούτε δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας κάποιο trailer. Έτσι απλά, με μια λιτή αναφορά σε μια ανάρτηση στο blog της, η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα το sequel ενός εκ των μεγαλύτερων franchises της: το Tom Clancy’s The Division 3.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ανάρτηση του γαλλικού κολοσσού αφορά τον Julian Gerighty, creative director του δεύτερου κεφαλαίου της σειράς και του επερχόμενου Star Wars Outlaws, ο οποίος έλαβε προαγωγή. Συγκεκριμένα, πλέον έχει το ρόλο του executive producer για τη σειρά The Division γενικότερα, με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ο Julian Gerighty ορίστηκε εκτελεστικός παραγωγός για το Tom Clancy's The Division brand. Ο Julian θα επιβλέπει όλα τα παιχνίδια και τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του Tom Clancy's The Division 3, με επικεφαλής τη Massive Entertainment, η οποία δημιουργεί ενεργά μια ομάδα για το παιχνίδι.

Η Ubisoft διευκρινίζει πως αυτό δε θα επηρεάσει τον επερχόμενο Star Wars τίτλο της, με την ανακοίνωση να επισημαίνει:

Ο Julian παραμένει πλήρως αφοσιωμένος στο να κάνει το Star Wars Outlaws μια επιτυχία τόσο για την ομάδα ανάπτυξης όσο και για τους fans. Θα παραμείνει στο project μέχρι την κυκλοφορία του, ώστε να διασφαλίσει ότι το παιχνίδι θα ανταποκρίνεται στο επιθυμητό δημιουργικό όραμα και θα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στους παίκτες.

Για την ιστορία, πέρα από το επερχόμενο Tom Clancy’s The Division 3 που μόλις ανακοινώθηκε και όπως φαίνεται είναι ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο ανάπτυξης, η Ubisoft ετοιμάζει και το Tom Clancy’s The Division Resurgence για τις mobile συσκευές, καθώς και το free-to-play Tom Clancy’s The Division Heartland που θα εστιάζει στο PvEvP κομμάτι της εμπειρίας.