Το tease της Valve για το Counter-Strike 2 που “άναψε φωτιές”

“Τι κάνετε την επόμενη Τετάρτη;”
20 Σεπτεμβρίου 2023 23:56
Το tease της Valve για το Counter-Strike 2 που “άναψε φωτιές”

Η Valve “άναψε φωτιές” στην κοινότητα του Counter-Strike πριν από λίγο, καθώς μία ανακοίνωσή της έγινε viral με περισσότερα από 41.000 likes. Πιο συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός του Counter-Strike 2 λέει να μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη Τετάρτη για μία…ανακοίνωση.

Με τον τίτλο “Τί κάνετε την επόμενη Τετάρτη;” η νέα δημοσίευση της εταιρίας και όπως όλα δείχνουν, θα ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό για το sequel του θρυλικό first-person shooter παιχνιδιού της. Φυσικά, πολλοί fans της σειράς πιστεύουν δύο πράγματα.

Είτε ότι την Τετάρτη θα ανακοινωθεί επιτέλους η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυπόθητου sequel, είτε ότι θα κυκλοφορήσει στο Steam.

Δείτε τη δημοσίευση της Valve

Το CS Rating είναι ένα νέο σύστημα μέτρησης των ικανοτήτων και του rating των παικτών στο Counter-Strike 2, το οποίο θα έχει τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια leaderboards για να γνωρίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή την κατάταξή σας. Το νέο trailer εξηγεί επίσης πως το "Premier" θα λειτουργεί στο Counter Strike 2 και θα περιλαμβάνει Skill Groups ανά χάρτη, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να προπονηθείτε στους αγαπημένους χάρτες, μαζί με άλλους παίκτες.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε και το τελευταίο trailer που έχει κυκλοφορήσει για το παιχνίδι, καθώς και να μάθετε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.