Κλείνει για πάντα το Call of Duty Warzone

Σε λίγες ώρες από τώρα
20 Σεπτεμβρίου 2023 23:24
Κλείνει για πάντα το Call of Duty Warzone

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και παλιότερα, η Activision πρόκειται να κλείσει οριστικά το θρυλικό και πολύ επιτυχημένο Call of Duty Warzone. Η στιγμή, λοιπόν, έφτασε και η Activision αποκάλυψε ότι οι servers του free-to-play τίτλου θα κλείσουν αύριο, 21 Σεπτεμβρίου.

Τρία χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, το δημοφιλές free-to-play battle royal παιχνίδι πρόκειται να κλείσει μια για πάντα, αφού η εταιρία θέλει να επικεντρωθεί στο Warzone 2 και στο μέλλον του "COD". Η Activision ονόμασε το παιχνίδι Warzone Caldera τον περασμένο Νοέμβριο όταν κυκλοφόρησε το Warzone 2 και παρέμεινε ανοιχτό με τους παίκτες να έχουν πρόσβαση σε αυτό.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης, ότι ο τίτλος τα πήγε πολύ καλά εμπορικά όταν κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022, καθώς μέσα σε 13 μήνες είχε προσελκύσει πάνω από 100 εκατομμύρια παίκτες. Έτσι, έχετε λίγες ώρες ακόμα αν θέλετε να παίξετε μερικά match πριν κλείσει οριστικά αύριο.

Η Activision είχε δηλώσει παλιότερα:

Από τις 21 Σεπτεμβρίου 2023, το Call of Duty Warzone Caldera θα κλείσει, καθώς οι ομάδες μας επικεντρώνονται στο μελλοντικό περιεχόμενο του Call of Duty. Όλοι είχαμε απίστευτες εμπειρίες στο Warzone από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Η εταιρία επισήμανε επίσης ότι όσοι έχουν αγοράσει περιεχόμενο στο Warzone από τα Modern Warfare (2019), Black Ops Cold War ή το Vanguard θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση.