Η Activision κλείνει το Call of Duty Warzone

Μέσα στον Σεπτέμβριο
22 Ιουνίου 2023 23:08
Η Activision κλείνει το Call of Duty Warzone

Η Activision μόλις ανακοίνωσε ότι Call of Duty Warzone πρόκειται να κλείσει «τις πόρτες του» μέσα στον Σεπτέμβριο. Τρία χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, το δημοφιλές free-to-play battle royal παιχνίδι πρόκειται να κλείσει μια για πάντα, αφού η εταιρία θέλει να επικεντρωθεί στο Warzone 2 και όχι μόνο.

Η είδηση ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας μέσα από το επίσημο site του Call of Duty, από το οποίο η Activision αποκάλυψε ότι το Warzone 1 θα κλείσει τις πόρτες του στις 21 Σεπτεμβρίου. Η εταιρία ονόμασε το παιχνίδι Warzone Caldera τον περασμένο Νοέμβριο όταν κυκλοφόρησε το Warzone 2 και παρέμεινε ανοιχτό με τους παίκτες να έχουν πρόσβαση σε αυτό.

Ωστόσο, αυτό τώρα θα αλλάξει και ο μόνος τρόπος για να παίξετε Warzone θα είναι να κατεβάσετε το Warzone 2.0. Σύμφωνα πάντα με την Activision, η υποστήριξη τελειώνει, έτσι ώστε οι ομάδες της να μπορούν να επικεντρωθούν στο μελλοντικό περιεχόμενο του Call of Duty, συμπεριλαμβανομένου και του Warzone 2 που «τρέχει» αυτή τη στιγμή.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το κλείσιμο του Call of Duty Warzone πατώντας εδώ.

Από τις 21 Σεπτεμβρίου 2023, το Call of Duty Warzone Caldera θα κλείσει, καθώς οι ομάδες μας επικεντρώνονται στο μελλοντικό περιεχόμενο του Call of Duty. Όλοι είχαμε απίστευτες εμπειρίες στο Warzone από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Η εταιρία επισήμανε επίσης ότι όσοι έχουν αγοράσει περιεχόμενο στο Warzone από τα Modern Warfare (2019), Black Ops Cold War ή το Vanguard θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση.