To Call of Duty: Modern Warfare III φέρνει το Zombies mode στα Modern Warfare και αυτό είναι το πρώτο trailer!

Πρώτη γεύση από την ιστορία και τους χαρακτήρες του
19 Σεπτεμβρίου 2023 23:35
To Call of Duty: Modern Warfare III φέρνει το Zombies mode στα Modern Warfare και αυτό είναι το πρώτο trailer!

Οι fans των Zombies των Call of Duty έχουν μια έκπληξη να τους περιμένει στο Call of Duty: Modern Warfare III, το οποίο για πρώτη φορά φέρνει το mode στο συγκεκριμένο σύμπαν. Συγκεκριμένα, το νεότερο κεφάλαιο της σειράς θα έχει το δικό του Zombies mode που υπόσχεται να είναι μια καθηλωτική εμπειρία.

Αυτή η πτυχή του παιχνιδιού αναπτύχθηκε από την Treyarch σε συνεργασία με την Sledgehammer Games και θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του Modern Warfare, με μια ομάδα πολυεθνικών Operators να βοηθά τα μέλη της Task Force 141 ενάντια σε τεράστιες ορδές απέθαντων που προέρχονται από μια νέα εχθρική απειλή.

Το συγκεκριμένο Zombies mode θα είναι μια open world εμπειρία που θα συνδέεται με το campaign και το multiplayer. Οι παίκτες του θα μπορούν να εξερευνήσουν τον κόσμο, να συλλέξουν πόρους, να κατασκευάσουν όπλα και εξοπλισμό και να ολοκληρώσουν αποστολές και challenges, ενώ παράλληλα πολεμούν κύματα από ζόμπι. Το mode θα έχει προφανώς τη δική του ιστορία και το δικό του lore, το οποίο θα μπορεί να ανακαλυφθεί μέσω collectibles, audio logs και cinematics.

Θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος για την κυκλοφορία του τίτλου, η Activision μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο σχετικό trailer, αποκαλύπτοντας το backstory και τους χαρακτήρες που θα εμπλέκονται στο mode. Ειδικότερα, το βίντεο δείχνει πώς μια μυστηριώδης οργάνωση που ονομάζεται Deadbolt έχει εξαπολύσει έναν θανατηφόρο ιό που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Ο ιός έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας χάος και πανικό.

Το trailer παρουσιάζει επίσης μερικούς από τους Operators που ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Task Force 141 για να σταματήσουν την Deadbolt και να περιορίσουν την επιδημία. Μεταξύ αυτών οι: Alex Mason, Farah Karim, Simon “Ghost” Riley και Edward Richtofen.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί, ενώ ακόμη περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του franchise πατώντας εδώ.