EA Sports FC 24: Ο Έρλινγκ Χάαλαντ παρέλαβε το πρώτο αντίτυπο του “νέου FIFA“ (BINTEO)

Είναι άλλωστε ο αστέρας του εξώφυλλου του EA FC 24
19 Σεπτεμβρίου 2023 00:42
EA Sports FC 24: Ο Έρλινγκ Χάαλαντ παρέλαβε το πρώτο αντίτυπο του “νέου FIFA“ (BINTEO)

Το πρώτο αντίτυπο του EA Sports FC 24 δεν παραδόθηκε πουθενά αλλού εκτός από τον άνθρωπο που κοσμεί το εξώφυλλό του, τον Erling Haaland. Η ΕΑ Sports επιφύλασσε μια έκπληξη για τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι καθώς ένας εκπρόσωπός της ταξίδεψε μέχρι το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Λονδίνο για να του παραδώσει χέρι-χέρι το πρώτο αντίτυπο του EA FC 24 σε όλον τον κόσμο. 

Ο Χάαλαντ αποτελεί το πρώτο νέο πρόσωπο του ποδοσφαιρικού τίτλου της ΕΑ στην κρίσιμη μετά-FIFA εποχή του, καθώς το διαζύγιο με την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τα δικαιώματά της έληξε αυτό το καλοκαίρι. 

Οι πιο τυχεροί που έχουν προπαραγγείλει τις premium εκδόσεις του EA Sports FC 24 θα λάβουν πρόσβαση σε αυτό από τις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 29 Σεπτεμβρίου θα διατεθεί παντού και στα καταστήματα σε όλες τις πλατφόρμες.  

Δείτε το σχετικό βίντεο της ΕΑ: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erling Braut Haaland (@erling.haaland)

 Θέλετε να μάθετε τους κορυφαίους σε rating παίκτες του EA FC 24; Πατήστε εδώ

Παρά την αλλαγή σε EAFC, ο "διάδοχος" των FIFA, θα περιλαμβάνει 19.000 και πλέον αθλητές, πάνω από 700 licensed ομάδες, 100 στάδια και 30 επίσημα πρωταθλήματα.

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι το προπαραγγείλουν θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό από τις 22 Σεπτεμβρίου. 

Tags: