Η EA έφτιαξε ξαφνικά το Titanfall 2 και οι fans έχουν αρχίσει να ελπίζουν

Τι ετοιμάζει η Respawn;
18 Σεπτεμβρίου 2023 15:36
Η EA έφτιαξε ξαφνικά το Titanfall 2 και οι fans έχουν αρχίσει να ελπίζουν

Μετά από μια αρκετά μεγάλη περίοδο που το online multiplayer του πρακτικά δεν λειτουργούσε, το Titanfall 2 αναγεννήθηκε ξαφνικά από τις στάχτες του, χάρη σε με μια αναπάντεχη ενημέρωση.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, εδώ και μήνες το matchmaking ήταν σχεδόν ανέφικτο, με τους servers του παιχνιδιού να μαστίζονται συχνά από θέματα. Τώρα, χωρίς καμία προειδοποίηση, η Respawn κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη που όχι μόνο διορθώνει αυτά τα προβλήματα του online, αλλά εμπλουτίζει κιόλας την εμπειρία με μια μίξη κλασικών modes, που ήταν σε rotation τον πρώτο καιρό από την κυκλοφορία του τίτλου.

Η ενημέρωση δε σταματά όμως εκεί, αφού φτιάχνει και διάφορα bugs και τεχνικής φύσεως θέματα, όπως για παράδειγμα κάποια out-of-bounds exploits, κάνοντας και μικρές αλλαγές στις διατάξεις των χαρτών. Μεταξύ αυτών των αλλαγών, η κοινότητα στο Reddit ανακάλυψε ότι η Respawn πρόσθεσε κάποια Nessie αρκουδάκια – ένα easter egg που θα αναγνωρίσουν αμέσως οι fans του σύμπαντος και του Apex Legends – στις ανανεωμένες γωνιές των χαρτών.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε βέβαια μέσα από τα patch notes για το επερχόμενο Harbingers Collection Event του Apex Legend. Εκεί εντοπίστηκε μια ακολουθία κωδικών που παραπέμπουν  στις ημερομηνίες κυκλοφορίας των Titanfall, Titanfall 2 και Apex Legends. Είναι λες και η Respawn κάνει tease κάποια ανακοίνωση.

Βέβαια, παρά τις εξελίξεις αυτές, καλό θα ήταν να μην ενθουσιαστείτε ιδιαίτερα, μιας και στις αρχές της χρονιάς ο επικεφαλής της ομάδας της EA είχε ξεκαθαρίσει πως το στούντιο δεν ετοιμάζει κάποιο νέο Titanfall. Πάντως, τα νούμερα του τίτλου στο Steam έχουν εκτοξευθεί, προσεγγίζοντας σχεδόν το προηγούμενο ρεκόρ των 27 χιλιάδων παικτών. Επομένως, αν θέλετε να ασχοληθείτε με το Titanfall 2, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία.