Η Naughty Dog μιλά για το μέλλον της σειράς Jak & Daxter

Ίσως να εξεταστεί ξανά ένα reboot στο μέλλον
27 Σεπτεμβρίου 2015 16:20
Η Naughty Dog μιλά για το μέλλον της σειράς Jak & Daxter

Μιλώντας στα πλαίσια της EGX 2015, ο community strategist της Naughty Dog, Arne Meyer, ανέφερε πως οι πιθανότητες το στούντιο να δημιουργήσει ένα νέο Jak & Daxter είναι λίγες, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, το στούντιο να επανεξετάσει την ιδέα ενός reboot μελλοντικά.

Συγκεκριμένα, ο Arne δήλωσε:

"Αν κοιτάξετε το concept art, ο Jak φαίνεται παράξενος, ως ‘ανθρωπόμορφος’ και ρεαλιστικός. Ξέρουμε ότι σαν στούντιο πιέζουμε προς τα γειωμένα ή πιο ρεαλιστικά παιχνίδια. Αυτό το ιδιόμορφο ρεαλιστικό στοιχείο και τα Jak δεν ταιριάζουν πραγματικά με την κατεύθυνση που οδεύουμε. Γι 'αυτό καταλήξαμε στην ακύρωση του project τότε. Και πάλι, θα πω ‘ποτέ μη λες ποτέ’, αλλά το στούντιο μας αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά επικεντρωμένο στο να δημιουργεί πιο ρεαλιστικά παιχνίδια. Πάντα θα το επαναξιολογούμε επειδή ξέρουμε ότι οι άνθρωποι πάντα μας ρωτούν γι 'αυτό, αλλά δεν είναι η κατεύθυνση στην οποία το στούντιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή. "

Στο παρελθόν είχαν δοθεί στην δημοσιότητα διάφορες εικόνες από το concept art του ακυρωμένου reboot της σειράς Jak & Daxter, για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.