Το Final Fantasy VII Rebirth θα έχει περίπου 100 ώρες περιεχομένου

Ανακοινώσεις από την Square Enix
15 Σεπτεμβρίου 2023 12:11
Το Final Fantasy VII Rebirth θα έχει περίπου 100 ώρες περιεχομένου

Η Square Enix προέβη σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις που αφορούν τη διάρκεια του Final Fantasy VII Rebirth, καθώς το περιεχόμενό του.

Ο παραγωγός της σειράς, Yoshinori Kitase, προχώρησε σε ένα ακόμη μεγάλο μήνυμα, στο οποίο εξήγησε διάφορες πτυχές του παιχνιδιού, το οποίο θα είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το Part 1. Ναι, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Final Fantasy VII Remake χωρίζεται σε τρία μέρη, με το Rebirth να είναι το 2ο. 

Αρχικά, ο Kitase δήλωσε ότι σε αυτό το παιχνίδι θα έχετε έναν τεράστιο χάρτη για να εξερευνήσετε, που είναι γεμάτος από μυστικά και περιεχόμενο. Επίσης, ο τίτλος θα προσφέρει περίπου 100 ώρες από gameplay περιεχόμενο, κάτι που το κάνει πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το Part 1. O Kitase έκανε tease και για μία σκηνή που οι fans του Final Fantasy VII “πεθαίνουν” για να δουν και σίγουρα θα πάει το μυαλό σας σε αυτό που εννοεί. 

 

Η ιστορία θα εξελιχθεί πιο δραματικά από ποτέ, με έναν γρήγορο ρυθμό μεγάλων ανατροπών. Γνωρίζουμε ότι οι θαυμαστές πεθαίνουν για να δουν μια σκηνή συγκεκριμένα... 

Τις δηλώσεις συνέχισε και ο director, Naoki Hamaguchi, λέγοντας ότι το Rebirth θα έχει διπλάσιο ποσότητα από side content σε σχέση με τον πρώτο τίτλο και ότι θα μπορείτε να επιστρέψετε σε οποιαδήποτε περιοχή ολόκληρου του κόσμου για να κάνετε ό,τι είχατε αφήσει πίσω σας. Κάθε περιοχή θα διαθέτει επίσης τον δικό της τύπο chocobo 

Συνεχίζοντας, τη σκυτάλη πήρε ο director, Tetsuya Nomura, ο οποίος δήλωσε ότι κάθε σκηνή έχει μπει πολύ προσεκτικά στο παιχνίδι, συνεχίζοντας με τις εξής δηλώσεις: Είτε έχετε ζήσει τον αρχικό τίτλο, είτε θα ξεκινήσετε την περιπέτειά σας τώρα, ελπίζουμε ότι θα αντιμετωπίσετε το τέλος αυτού του μέρους με τους δικούς σας όρους. 

Όλα τα θρυλικά μέλη της ομάδας του Cloud βρίσκονται κανονικά στο Final Fantasy VII Rebirth. Στo Final Fantasy VII Remake, ο Red XIII μπήκε στην ομάδα στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού, αλλά θα βρίσκεται κανονικά από την αρχή στο Rebirth. Ομοίως, θα συναντήσετε και άλλα μέλη της ομάδας κατά τη διάρκεια του Rebirth, που όμως θα βρίσκονται από την αρχή στο Part 3. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα νέα πλάνα του Final Fantasy VII Rebirth πατώντας εδώ. 

Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει σε δύο δίσκους αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου του 2024.