Το Horizon Forbidden West έρχεται μάλλον στο PC

Ετοιμάζεται η Complete Edition για PC και PS5;
13 Σεπτεμβρίου 2023 23:18
Το Horizon Forbidden West έρχεται μάλλον στο PC

Φαίνεται ότι πολύ σύντομα οι PC gamers θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το Horizon Forbidden West του PlayStation 5 μέσα από το PC τους. Σύμφωνα με μία νέα διαρροή, η Sony ετοιμάζει την έκδοση για ηλεκτρονικούς υπολογιστές που θα περιλαμβάνει και το DLC-Expansion, Burning Shores, που κυκλοφόρησε πρόσφατα. 

Όπως μεταφέρει το VGC, το γνωστό site, Dealabs, και πιο συγκεκριμένα ο leaker billbil-kun, ο οποίος έχει διαρρεύσει πολλά πράγματα στο παρελθόν, αναφέρει ότι ετοιμάζεται το Horizon Forbidden West Complete Edition που θα κυκλοφορήσει στο PC μέσω Steam και Epic Games Store, αλλά και στο PlayStation 5. 

Παρόλο που ο συγκεκριμένος leaker δεν μπορεί να επιβεβαιώσει πότε θα κυκλοφορήσει αυτή η έκδοση, αυτή θα μπορούσε να έρθει πιθανότητα μέσα στον Οκτώβριο. Φυσικά, η Sony δεν έχει ανακοινώσει τίποτα μέχρι στιγμής, οπότε καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. 

Δείτε την εικόνα που δημοσιεύτηκε στο Dealabs: 

Για την ιστορία, το Horizon Forbidden West κυκλοφόρησε στις 18 Φεβρουαρίου για το PlayStation 4 και το PlayStation 5, ενώ αρκετό καιρό αργότερα ήρθε και το μεγάλο expansion ονόματι Burning Shores. Η Guerrilla Games, η οποία είναι υπεύθυνη για τον τίτλο, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ετοιμάζει το sequel του παιχνιδιού, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες.  

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.