Mortal Kombat 1: Δείτε το trailer που είναι ασφυκτικά γεμάτο από Fatalities!

Και έχει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το “reboot“ των Mortal Kombat
12 Σεπτεμβρίου 2023 17:17
Mortal Kombat 1: Δείτε το trailer που είναι ασφυκτικά γεμάτο από Fatalities!

Η NetherRealm Studios και η Warner Bros Games κυκλοφόρησαν το launch trailer του Mortal Kombat 1, το οποίο είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσει παλιούς και νέους σε αυτή την ολοκαίνουργια εποχή που εισέρχεται το θρυλικό fighting παιχνίδι. 

To Mortal Kombat 1 άλλωστε από πολλές απόψεις είναι ένα reboot και ένα δυνατό φρεσκάρισμα των όσων γνωρίζαμε, χωρίς όμως να ταρακουνάει πολύ τη gameplay φόρμουλα που οι παίκτες λάτρεψαν όλα αυτά τα χρόνια. Νέες συμμαχίες, νέες ιστορίες για τους λατρεμένους χαρακτήρες, οι Kameo fighters που αλλάζουν τις ισορροπίες, αρκετά νέα modes, αλλά και το στοιχείο της υπέρμετρης βίας δηλώνουν παρών. 

Το λέει άλλωστε και το trailer που θα δείτε παρακάτω αφού "είναι στο αίμα του" Mortal Kombat όλο αυτό το αιματοβαμμένο χάος, όπως λέει και το moto του, "It's in our blood". Κυριολεκτικά, αν δείτε αυτό το 4 λεπτών trailer θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε. 

Δείτε το Official launch Trailer του Mortal Kombat 1 

Λίγα λόγια για το Mortal Kombat 1 

Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes, πολλά Fatalities, ένα ρόστερ γεμάτο με παλιούς και νέους λατρεμένους χαρακτήρες αλλά και επικούς guests. Μερικοί εξ αυτών είναι ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ στο ρόλο του Johnny Cage, η Megan Fox ως Nitara, ο John Cena ως Peacemaker από το σύμπαν της DC, o J.K. Simmons ως Omni-Man από τη σειρά "Invincible" και ο Anthony Starr ως Homelander από τη σειρά "The Boys". 

Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Η πλοκή του, μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν το οποίο δημιούργησε ο "Fire God" -πλέον- Liu Kang. Ο τίτλος θα διαθέτει cross-play, αλλά και cross-progression.

Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.