Η Megan Fox στο Mortal Kombat 1

Χαρίζει τη φωνή της σε μια χαρακτήρα που επιστρέφει
07 Σεπτεμβρίου 2023 12:24
Η Megan Fox στο Mortal Kombat 1

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Mortal Kombat 1 και έτσι η Warner Bros. Games και η ομάδα ανάπτυξης NetherRealms Studios συνεχίζουν τις ανακοινώσεις.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μόλις έγινε γνωστό πως η Nitara, μια χαρακτήρας που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο Mortal Kombat: Deadly Alliance το 2002 θα επιστρέψει και επίσημα στο Mortal Kombat 1, την ώρα που στο προηγούμενο κεφάλαιο είχε ένα μικρό cameo. Μάλιστα, αυτή τη φορά θα δανείζει τη φωνή της στη χαρακτήρα η Megan Fox, η γνωστή ηθοποιός του Hollywood που έχει παίξει σε blockbusters όπως τα Transformers και Teenage Mutant Ninja Turtles.

Μιλώντας σχετικά με τη συμμετοχή της στο project, η Fox δήλωσε:

Μεγάλωσα παίζοντας Mortal Kombat και δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα δώσω τη φωνή μου σε μια χαρακτήρα στο νέο παιχνίδι. Είναι τιμή μου να είμαι μέρος μιας από τις θρυλικότερες σειρές όλων των εποχών στο gaming .

Όσον αφορά την Nitara, η επίσημη περιγραφή της αναφέρει:

Προερχόμενη από το σκοτεινό και έρημο βασίλειο του Vaeternus, η Nitara μάχεται για να προστατεύσει τη φυλή των βρικολάκων της και χρησιμοποιεί τα άγρια νύχια της, τους κοφτερούς κυνόδοντες και τις εναέριες ικανότητές της για να τα βάλει με οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί στο διάβα της.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση:

Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.

Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities. Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Η πλοκή του, μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν το οποίο δημιούργησε ο "Fire God" -πλέον- Liu Kang. Ο τίτλος θα διαθέτει crossplay, αλλά και cross-progression.