PS Plus: Αποκαλύφθηκαν πριν την ώρα τους κάποια από τα επιπλέον δωρεάν παιχνίδια του Σεπτεμβρίου

Από έμπιστο leaker
11 Σεπτεμβρίου 2023 16:40
PS Plus: Αποκαλύφθηκαν πριν την ώρα τους κάποια από τα επιπλέον δωρεάν παιχνίδια του Σεπτεμβρίου

Με τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus Essential για τον Σεπτέμβριο να είναι διαθέσιμα εδώ και αρκετές ημέρες, η ώρα να εμπλουτιστεί ξανά ο κατάλογος των Extra και Premium πακέτων πλησιάζει. Έτσι, λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη, ένας εξαιρετικά αξιόπιστος leaker ήρθε να προλάβει τη Sony.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η αποκάλυψη έγινε από τον χρήστη ‘billbil-kun’ του X (πρώην Twitter), ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν έχει διαρρεύσει τόσο τα παιχνίδια του PlayStation Plus όσο και άλλες gaming ανακοινώσεις πριν την ώρα τους, διατηρώντας ένα άψογο ιστορικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του λοιπόν, το μεγάλο παιχνίδι του Games Catalogue των PS Plus Extra και Premium για τον Σεπτέμβριο του 2023 θα είναι το NieR Replicant.

Πρόκειται για ένα remaster του αρχικού NieR που είχε κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές μορφές το 2010. Η PS3 έκδοση ονομαζόταν Nier Replicant, με έναν νεότερο κεντρικό πρωταγωνιστή. Ήταν η κεντρική έκδοση και σε αυτή βασίζεται τώρα και το επερχόμενο remaster. Από την άλλη, η έκδοση του Xbox 360 ονομαζόταν NieR: Gestalt και είχε έναν μεγαλύτερο κεντρικό πρωταγωνιστή. Το παιχνίδι μεταφέρει τα γεγονότα που συνέβησαν πριν το NieR: Automata, χωρίς να αποτελεί ωστόσο άμεσο prequel, μιας και τα δύο παιχνίδια δε συνδέονται τόσο στενά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχικός τίτλος δεν κυκλοφόρησε ποτέ εκτός Ιαπωνίας, οπότε σίγουρα το remaster αποτελεί καλή ευκαιρία για πολλούς παίκτες.

Παράλληλα, ο leaker αποκάλυψε πως άλλα δύο παιχνίδια με άρωμα Ιαπωνίας θα προστεθούν στον κατάλογο, το Star Ocean The Divine Force και το 13 Sentinels: Aegis Rim, ενώ τη λίστα θα εμπλουτίσει και το εξαιρετικό indie Unpacking, όπως και τα Sid Meier’s Civilization VI και Sniper Ghost Warrior Contracts 2.

Tα νέα παιχνίδια που μπορούν θα απολαύσουν οι PS4 και PS5 συνδρομητές των PlayStation Plus Extra και Premium μέσα στο Σεπτέμβριο σύμφωνα με το leak:

  • NieR Replicant ver.1.22474487139…
  • Star Ocean The Divine Force
  • 13 Sentinels: Aegis Rim
  • Sid Meier’s Civilization VI
  • Sniper Ghost Warrior Contracts 2
  • Unpacking