Το Roblox θέλει να γίνει εφαρμογή γνωριμιών

Για άτομα τουλάχιστον 17 ετών
09 Σεπτεμβρίου 2023 01:16
Το Roblox θέλει να γίνει εφαρμογή γνωριμιών

Ναι, καλά διαβάσετε. Το Roblox θέλει να κλέψει λίγη από την αίγλη του Tinder και φιλοδοξεί να προσφέρει στο μέλλον εμπειρίες γνωριμιών για άτομα ηλικίας τουλάχιστον 17 ετών.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, πριν μερικές ώρες ολοκληρώθηκε το Roblox Developer Conference που έλαβε χώρα στο Σαν Φρανσίσκο. Εκεί, η εταιρία που ευθύνεται για την απίστευτα δημοφιλής online gaming πλατφόρμα έκανε διάφορες ανακοινώσεις, αλλά και μια σειρά από προβλέψεις για το τι επιφυλάσσει το μέλλον. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο CEO David Baszucki προέβλεψε ότι "χιλιάδες" ενήλικες θα συναντιούνται και θα δημιουργούν "σχέσεις στην πραγματική ζωή" χάρη σε εμπειρίες γνωριμιών που θα φιλοξενεί το Roblox μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Για την ιστορία, το Roblox πρόσθεσε πρόσφατα εμπειρίες που μπορούν να παιχτούν μόνο από χρήστες που είναι επιβεβαιωμένα άνω των 17 ετών, επομένως η αρχή έχει ήδη γίνει. Γενικά το σενάριο μπορεί να ακούγεται κάπως τρελό, αλλά σίγουρα δε θα είναι η πρώτη φορά που φιλίες και σχέσεις έχουν ξεκινήσει από online παιχνίδια. Μάλιστα, μια ακόμη από τις ανακοινώσεις του Roblox ήταν πως θα προσθέσει βίντεο κλήσεις, οπότε και αυτό το χαρακτηριστικό θα μπορούσε θεωρητικά να ενισχύσει τα dating games που δημιουργηθούν και θα τρέχουν στην πλατφόρμα.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν ήταν η μοναδική πρόβλεψη που έκανε για το μέλλον ο CEO. Για παράδειγμα, πιστεύει πως «ένας κορυφαίος σχεδιαστής μόδας θα ανακαλυφθεί στο Roblox, χωρίς να έχει καμία εμπειρία στη μόδα στον φυσικό κόσμο», καθώς και πως «ένας μουσικός θα παίξει ζωντανά σε πάνω από 1 εκατομμύριο ανθρώπους στο Roblox, χρησιμοποιώντας ένα τηλέφωνο για την καταγραφή της κίνησης».

Για την ιστορία, στο ίδιο event έγινε γνωστό πως το παιχνίδι θα έρθει σύντομα και στις PlayStation κονσόλες. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Tags: