EA Sports UFC 5: Επιστροφή στο οκτάγωνο μετά από τρία χρόνια απουσίας

Δείτε το πρώτο trailer και μάθετε πότε κυκλοφορεί
08 Σεπτεμβρίου 2023 13:09
EA Sports UFC 5: Επιστροφή στο οκτάγωνο μετά από τρία χρόνια απουσίας

Τρία χρόνια και μια γενιά κονσολών μετά η EA Sports αποφάσισε να επιστρέψει στα οκτάγωνα κλουβιά του UFC δριμύτερη. Επίσημα πλέον αποκαλύφθηκε το EA Sports UFC 5, με τις πρώτες πληροφορίες, το πρώτο του trailer και φυσικά πότε θα το περιμένουμε. 

Αρχικά να αναφέρουμε ότι τον τίτλο αναπτύσσει η EA Vancouver με τη χρήση της μηχανής γραφικών Frostbite Engine για πρώτη φορά στο franchise, ωστόσο είναι μια μηχανή γραφικών που εδώ και χρόνια δουλεύει στο FIFA, το Madden και άλλους τίτλους της. 

Η μεγαλύτερη προσθήκη είναι αυτή του Real Impact System που φαίνεται να δανείζεται όλα τα εξελιγμένα physics που βλέπουμε για παράδειγμα στα FIFA όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με πολλές βελτιώσεις που ζητούσε η κοινότητα για το UFC 5. Υπόσχεται να προσφέρει νέα συστήματα ομαλότατων physics και σωματιδίων φέρνοντας μια 1:1 αναπαράσταση ενός Pay-Per-View main event στην οθόνη σας. 

Χάρη στο νέο εργαλείο animation προσώπων οι φυσιογνωμίες των μαχητών είναι καλύτερες από ποτέ με πάνω από 64.000 διαφορετικές γκριμάτσες. Επίσης οι φωτορεαλιστικές τους απεικονίσεις τονίζονται περισσότερο από το προηγμένο body sculpting και strand based hair, στα επικά replays και τις χαρακτηριστικές τηλεοπτικές στιγμές του UFC 5. 

Δείτε το reveal trailer του UFC 5

Όσοι προαπραγγείλουν την Deluxe έκδοση θα αποκτήσουν πρόσβαση στο παιχνίδι τρεις μέρες νωρίτερα και θα ξεκλειδώσουν θρύλους των μαχητικών αθλημάτων όπως οι Muhammad Ali, Mike Tyson και ο Fedor Emilianenko. 

To UFC 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS5 και Xbox series X|S στις 27 Οκτωβρίου 2023