Διέρρευσε το Mortal Kombat 1 σχεδόν δύο εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει

Στα σοκάκια του διαδικτύου κυκλοφορούν ήδη spoilers
06 Σεπτεμβρίου 2023 23:59
Διέρρευσε το Mortal Kombat 1 σχεδόν δύο εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει

Η επίσημη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Mortal Kombat 1 απέχει σχεδόν δύο εβδομάδες (19/09) αλλά φαίνεται πως κάποια retail αντίτυπα διοχετεύθηκαν νωρίτερα στην αγορά με αποτέλεσμα να διαρρεύσει ο fighting τίτλος της NetherRealm. 

Έτσι η διαρροή του νέου και πλήρως ανανεωμένου Mortal Kombat 1 είχε ως αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν spoilers για το παιχνίδι, τόσο για την πλοκή όσο και για τους χαρακτήρες -μυστικούς και μη- που περιλαμβάνει. Πηγή των spoilers ήταν μερικά threads στο Reddit με screenshots που αποκαλύπτουν και τους Kameo χαρακτήρες. 

Επομένως προσοχή με τα spoilers όσοι ενδιαφέρεστε να πάτε "καθαροί" στο campaign του που παρουσιάζει ενδιαφέρον μιας και το timeline του έχει έρθει πάνω-κάτω, φέρνοντας πιπεράτες αλλαγές στο γνωστό lore και τους χαρακτήρες του. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι όσοι προπαραγγείλουν τις Deluxe εκδόσεις του Mortal Kombat 1 θα μπορέσουν να παίξουν νωρίτερα ξεκινώντας  από τις 14 Σεπτεμβρίου. 

Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities. Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Η πλοκή του, μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν το οποίο δημιούργησε ο "Fire God" -πλέον- Liu Kang. Ο τίτλος θα διαθέτει crossplay, αλλά και cross-progression.

Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.