Starfield: Τεράστια εμπορική επιτυχία πριν καν κυκλοφορήσει – Νέα στατιστικά

Εντυπωσιάζουν τα πρώτα νούμερα
06 Σεπτεμβρίου 2023 00:18
Starfield: Τεράστια εμπορική επιτυχία πριν καν κυκλοφορήσει – Νέα στατιστικά

Σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Starfield, του πρώτου νέου σύμπαντος της Bethesda εδώ και 25 χρόνια. Ωστόσο, όσοι προτίμησαν την συλλεκτική έκδοση ή την Premium Edition αναβάθμιση, είχαν την ευκαιρία να παίξουν πέντε ημέρες νωρίτερα. Το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για να φτάσει το διαστημικό RPG όχι ένα, αλλά δύο τεράστια ορόσημα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σύμφωνα με τις πληροφορίες της πλατφόρμας PlayTracker, οι πωλήσεις του παιχνιδιού ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια, με τουλάχιστον 1 εκατομμύριο παίκτες να έχουν αγοράσει την έκδοση των $100 στο Steam και τουλάχιστον 1 εκατομμύριο ακόμη να έχουν αγοράσει την ίδια έκδοση στο Xbox ή το πακέτο αναβάθμισης.

Παράλληλα, το παιχνίδι έσπασε αρκετές φορές από την έναρξη της Early Access περιόδου το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών του στο Steam, το οποίο αγγίζει πλέον τους 248,632. Αυτό σημαίνει πως το RPG σκαρφάλωσε αρκετές θέσεις στην κατάταξη και είναι πλέον το 37ο πιο επιτυχημένο παιχνίδι όλων των εποχών στο κατάστημα της Valve, σύμφωνα με το εν λόγω στατιστικό.

Όπως όλα δείχνουν, ο τίτλος είναι σε τροχιά να σπάσει πολλά ακόμη ρεκόρ με την άφιξης της κανονικής έκδοσης και την ένταξή του στο Xbox Game Pass. Μένει να δούμε, λοιπόν, πως θα διαμορφωθούν τα στατιστικά μέσα στις επόμενες ημέρες.