Starfield: Δείτε το κρυμμένο συγκινητικό μήνυμα για έναν fan που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Δεν πρόλαβε να παίξει το παιχνίδι
01 Σεπτεμβρίου 2023 18:10
Starfield: Δείτε το κρυμμένο συγκινητικό μήνυμα για έναν fan που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Μπορεί το Starfield να μην έχει καλά-καλά κυκλοφορήσει ακόμη, ωστόσο ήδη οι παίκτες της early access έκδοσης έχουν αρχίσει να ανακαλύπτουν και να μοιράζονται μυστικά που υπάρχουν στο γιγαντιαίας κλίμακας RPG.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η κοινότητα του παιχνιδιού στο Reddit αναγνώρισε αμέσως ένα σημείωμα που μπορεί να ανακαλυφθεί όταν κάποιος φτάνει στο ‘The Eye’. Ειδικότερα, η ομάδα ανάπτυξης έβαλε ένα αφιέρωμα στον Alex Hay, έναν παθιασμένο fan που ανυπομονούσε για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, αλλά δυστυχώς η αναμονή ήταν το μόνο που κατάφερε να βιώσει, αφού έχασε τη μάχη με τον καρκίνο περίπου πέντε μήνες πριν.

Το αφιέρωμα στον Alex Hay που ανακαλύφθηκε στο Starfield:

Σε όλους τους φίλους και τους άλλους εξερευνητές:

Είμαι πάντα μαζί σας, εκεί έξω, στο starfield.

Πάντα με αγάπη.

Alex Hay

Ποιος ήταν ο Alex Hay;

Ο Alex Hay ήταν ένας μεγάλος fan των παιχνιδιών της Bethesda που αγαπούσε τα Morrowind, Oblivion, Skyrim και Fallout, αλλά δεν πρόλαβε ποτέ να παίξει το νέο της IP, το Starfield, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα σε ηλικία 35 ετών και τελικά έχασε τη μάχη. Ο Alex είχε κάνει μια ανάρτηση στο subreddit του Starfield λίγο μετά την ανακοίνωση της τελικής ημερομηνίας κυκλοφορίας, ενημερώνοντας τα άλλα μέλη της κοινότητας ότι πιθανότατα δεν θα κατάφερνε ποτέ να παίξει το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι.

Όπως αποδείχτηκε, ο Alex είχε δυστυχώς δίκαιο. Τελικά, όχι πολύ καιρό μετά την ανάρτησή του, επιβεβαιώθηκε ότι είχε φύγει από τη ζωή. Η ανάρτηση του είναι ακόμη και αυτή τη στιγμή μια από τις δημοφιλέστερες που έχουν γίνει ποτέ στο subreddit του Starfield. Μάλιστα, η ιστορία του ενέπνευσε διάφορους fans να κάνουν το hashtag #AlexInStarfield να γίνει trending.

Μπορείτε να βρείτε την αρχική του, συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση παρακάτω:

      Won’t get to play it :(
by      u/Mralexhay in      Starfield