Δείτε σχεδόν 25 λεπτά gameplay από το Warhammer 40,000: Space Marine 2 και το Banishers

Νέα πλάνα από τους τίτλους της Focus
01 Σεπτεμβρίου 2023 01:23
Δείτε σχεδόν 25 λεπτά gameplay από το Warhammer 40,000: Space Marine 2 και το Banishers

Με την gamescom 2023, τη μεγαλύτερη gaming έκθεση παγκοσμίως, να αποτελεί πλέον παρελθόν, η Focus Interactive αποφάσισε να δείξει και στο ευρύ κοινό δύο από τα παιχνίδια που έφερε μαζί της για τα μέσα στη Γερμανία. Ειδικότερα, η γαλλική publishing εταιρία έδωσε στη δημοσιότητας σχεδόν 25 λεπτά gameplay από τα επερχόμενα Warhammer 40,000: Space Marine 2 και Banishers: Ghosts of New Eden.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Space Marine 2 αποτελεί συνέχεια του αναγνωρισμένου από τους κριτικούς Warhammer 40.000: Space Marine, το οποίο κυκλοφόρησε το 2011 και σύστησε στους παίκτες τον Captain Titus, έναν βετεράνο Space Marine του παραρτήματος Ultramarines, ο οποίος μάχεται εναντίον των δυνάμεων του Chaos σε έναν κατεστραμμένο πλανήτη.

Στο Warhammer 40,000: Space Marine 2, οι παίκτες θα αναλάβουν και πάλι τον έλεγχο του Titus, ο οποίος έχει κηρυχθεί προδότης από το Imperium. Παρόλα αυτά, πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας πιστών Space Marines ενάντια σε μια νέα απειλή: τους Tyranids, μια ορδή εξωγήινων πλασμάτων που καταβροχθίζουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Η κυκλοφορία του τίτλου αναμένεται εντός του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Δείτε το νέο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Από την άλλη, το Banishers: Ghosts of New Eden είναι ένα project της Dontnod Entertainment. Πρόκειται για την ομάδα που μας έχει χαρίσει παιχνίδια όπως τα Life is Strange και Vampyr.

Στο Banishers έχουμε ένα δίδυμο πρωταγωνιστών τον Red και την Antea, όπου ο ένας προσπαθεί να έρθει πιο κοντά στον άλλον, μόνο που τους χωρίζει ο κόσμος των ψυχών, καθώς η Antea φαίνεται πως είναι ένα πνεύμα. Παικτικά ο τίτλος φαίνεται να έχει ένα σύστημα μάχης αλά God of War (2018) μόνο που εδώ προστίθενται τα ξόρκια που εκτοξεύει ο κεντρικός χαρακτήρας. Φυσικά, τα χαρακτηριστικά αφηγηματικά στοιχεία της Dontnod είναι εδώ καθώς σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε επιλογές που θα καθορίσουν την έκβαση της ιστορίας.

Το Banishers: Ghosts of New Eden αναμένεται στις 7 Νοεμβρίου 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Δείτε το νέο του gameplay demo μέσα από τον player που ακολουθεί: