Starfield: Κυκλοφορεί σε λίγες ώρες και η Bethesda ευχαριστεί τον κόσμο

Αυτό είναι το τελικό μήνυμα της ομάδας
31 Αυγούστου 2023 22:40
Starfield: Κυκλοφορεί σε λίγες ώρες και η Bethesda ευχαριστεί τον κόσμο

Σε μερικές ώρες από τώρα, η early access έκδοση του Starfield θα γίνει διαθέσιμη για όλους τους παίκτες παγκοσμίως στα Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το κανονικό ντεμπούτο να είναι προγραμματισμένο για τις 6 Σεπτεμβρίου.

Κάπως έτσι, ο πενταετής κύκλος αναμονής από την αρχική αποκάλυψη του παιχνιδιού το μακρινό πλέον 2018 φτάνει στο τέλος του. Λίγο πριν το launch λοιπόν, η Bethesda αποφάσισε να ευχαριστήσει την κοινότητα που αγκάλιασε τα παιχνίδια της όλα αυτά τα χρόνια και συνέχισε να την στηρίζει όσο ανέπτυσσε το Starfield, κάτι που όπως τονίζει αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολο.

Παρακάτω θα βρείτε τη σχετική της ανάρτηση και όλο το μήνυμα μεταφρασμένο στα ελληνικά.

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Bethesda προς τους παίκτες της:

Σε όλους εσάς που μας υποστηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια και σε όλα μας τα παιχνίδια, ένα ειλικρινές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το πάθος και την ενέργειά σας για το Starfield. Δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτή τη στιγμή χωρίς εσάς.

Φαίνεται σαν να πέρασε πολύς καιρός από τότε που αρχίσαμε να μιλάμε για τη δημιουργία ενός μεγάλου διαστημικού RPG. Δεν φαινόταν ποτέ εφικτό. Είχαμε την τύχη να δημιουργήσουμε παιχνίδια που αγαπήσαμε (και όλοι σας ευτυχώς!) στις σειρές The Elder Scrolls και Fallout. Ωστόσο, δεν μπορούσαμε να αφήσουμε στην άκρη την ιδέα να εξερευνήσουμε τον γαλαξία με τρόπους που μόνο τα βιντεοπαιχνίδια θα μπορούσαν να προσφέρουν. Και έτσι, κάναμε το άλμα για να δημιουργήσουμε όχι μόνο το πρώτο μας νέο IP εδώ και 25 χρόνια, αλλά και το πιο φιλόδοξο.

Όλοι μας εδώ στην Bethesda αφιερώσαμε τον εαυτό μας σε αυτό το παιχνίδι, και μέσα από τα σκαμπανεβάσματα της ανάπτυξης, εσείς μας κρατήσατε σε εγρήγορση. Τα μηνύματα ενθάρρυνσης, οι ιστορίες σας για το πώς σας επηρέασαν τα παιχνίδια μας, μας υπενθύμιζαν συνεχώς πόσο σημαντικό είναι.

Σας ευχαριστούμε που κάνετε τα βιντεοπαιχνίδια την καλύτερη κοινότητα και μορφή ψυχαγωγίας στον κόσμο. Σας ευχαριστούμε που μας επιτρέψατε να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. Η δημιουργία του Starfield ήταν μια από τις πιο απαιτητικές και συναρπαστικές εμπειρίες της καριέρας μας - ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Και καθώς φτάνουμε στο τέλος αυτού του κεφαλαίου, το παραδίδουμε σε εσάς, όπου τώρα μπορεί να ξεκινήσει το πραγματικό ταξίδι - το δικό σας. Ελπίζουμε να είναι το ίδιο ικανοποιητικό με το δικό μας. Ανυπομονούμε να παίξετε.

Τους καλύτερους χαιρετισμούς μας,

Bethesda Game Studios