Το Starfield είναι δυσθεώρητα μεγάλο - Μόνο για να “ξεκινήσει“ θέλει 100+ ώρες

Τουλάχιστον τόσο ήθελε βάσει της εμπειρίας του Pete Hines της Bethesda
26 Αυγούστου 2023 14:39
Το Starfield είναι δυσθεώρητα μεγάλο - Μόνο για να “ξεκινήσει“ θέλει 100+ ώρες

Έχουμε καταλάβει πόσο αχανές θα είναι το Starfield της Bethesda και από το preview μας στη Gamescom 2023, όμως οι πραγματικές συνθήκες μαρτυρούν πως θα είναι μια πραγματικά επική εμπειρία -τουλάχιστον από πλευράς χρόνου. 

Στο πλαίσιο του Bethesda MainStream στη Gamescom 2023, ο επικεφαλής του publishing της εταιρίας, Pete Hines, αποκάλυψε πώς κυλάει στις πρώτες ώρες το Starfield, μόνο που έφτασε σε σημείο να...χάνει κυριολεκτικά την αίσθηση του χρόνου από το immersion. 

Όπως είπε το sci-fi RPG "ξεκινάει πραγματικά" μετά τις 50 ώρες καθώς τόσο θέλει για να τερματίσει κανείς το main quest του. Βέβαια πιο πριν είχε ξοδέψει περίπου 80 ώρες ταξιδεύοντας στους αχανείς γαλαξίες και πλανήτες του Starfield κάνοντας διάφορα δευτερεύοντα quests. 

"Είχα γράψει πάνω από 80 ώρες και πήγα από το ένα παιχνίδι σε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι όταν άρχισα να εστιάζω στο main quest. Και τότε είναι που καταπιάστηκα με το κυρίως story του και ξόδεψα περίπου 50 ώρες κάνοντας μόνο αυτό...Είμαι εδώ για να σας πω ότι το παιχνίδι αυτό δεν ξεκινάει πραγματικά μέχρι να τελειώσετε το main quest". 

Μάλιστα τονίζει ότι "Το να πεις κάποιον ότι 'έπαιξα το Starfield για 40 ώρες δε μου λέει τίποτα για το τι έχει κάνει αυτό το άτομο στο παιχνίδι". 

Το Starfield θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου για τα Xbox Series S, Xbox Series X και PC, ενώ θα βρίσκεται από την πρώτη ημέρα διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass. Επίσης, όσοι προμηθευτούν τη μεγάλη έκδοση του τίτλου ονόματι Premium Edition θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν από την 1η του Σεπτεμβρίου.