Alan Wake 2: Η PC έκδοση είναι χάρμα οφθαλμών σε 4Κ με DLSS 3.5 - Δείτε το βίντεο

Απίθανος τεχνικός τομέας στα PC που ρίχνει σαγόνια...εάν έχετε το κατάλληλο build
24 Αυγούστου 2023 00:34
Alan Wake 2: Η PC έκδοση είναι χάρμα οφθαλμών σε 4Κ με DLSS 3.5 - Δείτε το βίντεο

Στο πλαίσιο της Gamescom 2023 και την επίδειξη της ανανεωμένης DLSS 3.5 τεχνολογίας που βελτιώνεις τις αποδόσεις στις κάρτες γραφικών της, η Nvidia παρουσίασε μερικά πρώτα πλάνα από την PC έκδοση του άκρως αναμενόμενου Alan Wake 2

Η νέα έκδοση της DLSS τεχνολογίας που υπάρχει στις νεότερης RTX 3000/4000 σειρές καρτών γραφικών της Nvidia έρχεται βελτιωμένη με ΑΙ τεχνολογίες που δίνουν πολύ σημαντικό προβάδισμα στα FPS και αναβάθμιση στο οπτικό αποτέλεσμα. Η υποστήριξη Full Ray Tracing που υπάρχει στην Northlight Engine της Remedy, με την οποία "τρέχει" το Alan Wake 2 προσδίδει ένα απαράμιλλης φωτορεαλιστικής ποιότητας αποτέλεσμα, όπως θα δείτε στα πλάνα παρακάτω. 

Το DLSS 3.5 βελτιώνει το Ray Tracing με AI και σε σχέση με το DLSS 3 ειδικά στο aliasing λεπτομερειών στα περιβάλλοντα, όπως κάτι φράχτες. Χωρίς DLSS τα γραφικά αυτά θα έτρεχαν γύρω στα 30-35FPS αλλά με το DLSS 3.5 η απόδοση ανεβαίνει κατακόρυφα στα 100-120FPS. 

Τα πλάνα προέρχονται φυσικά από μέρη που τα trailers έχουν δείξει σε γενικές γραμμές, εκτός από το εσωτερικό του Oh Deer Dinner στο Bright Falls που πραγματικά δείχνει αγνώριστο με αυτά τα υπερσύγχρονα γραφικά. 

Δείτε το RTX trailer του Alan Wake 2 στο PC 

Δείτε το Dark Place trailer του Alan Wake 2 πατώντας εδώ. 

Λίγα λόγια για το Alan Wake II 

Για την ιστορία, το Alan Wake II θα έχει δύο campaigns. Το καθένα θα έχει το δικό του στυλ και mood. Έτσι, το campaign της Saga Anderson είναι για παράδειγμα εμπνευσμένο από την λατρεμένη σειρά True Detective και την υποψήφια για Όσκαρ ταινία, Se7en. Μάλιστα, έχει διευκρινιστεί ότι ενώ το παιχνίδι θα παραμείνει linear και δεν θα ακολουθήσει το trend των open-world, θα έχει “open area” gameplay, με πιο ανοιχτές και μεγάλες περιοχές που οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, αν το επιθυμούν.

Το Alan Wake II θα κυκλοφορήσει λοιπόν στις 27 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.