Gamescom 2023: Όλα όσα είδαμε στο Opening Night Live!

Είχε και αρκετές εκπλήξεις
23 Αυγούστου 2023 09:24
Gamescom 2023: Όλα όσα είδαμε στο Opening Night Live!

Το Opening Night Live της Gamescom 2023 ολοκληρώθηκε και μέσα από ένα δίωρο -σχεδόν- event, είδαμε πάρα πολλά παιχνίδια. Παιχνίδια που γνωρίζαμε ήδη ότι θα έρθουν, αλλά και παιχνίδια που σίγουρα δεν περίμενε κανείς να δει. Παραδείγματος χάρη, εχθές το βράδυ ανακοινώθηκε ότι η Bandai Namco ετοιμάζει το Little Nightmares 3, και αυτή η ανακοίνωση ήταν από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της βραδιάς.

Στη σκηνή του Geoff Keighley βρέθηκε και ο Todd Howard της Bethesda για να μιλήσει για το επερχόμενο παιχνίδι της εταιρίας, το Starfield, και παράλληλα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο ατμοσφαιρικό live-action βίντεο.

Ωστόσο η βραδιά είχε πάρα πολλά trailers και πρώτες ματιές, όπως ήταν τα εννέα λεπτά gameplay πλάνων για το Call of Duty: Modern Warfare 3 από την Activision, ενώ παράλληλα είδαμε και την Sindel και άλλους χαρακτήρες που θα εμφανιστούν στο Mortal Kombat 1.

Επίσης είδαμε το trailer του Rebel Moon, της νέας υπερπαραγωγής του Netflix από τον Zack Snyder, ενώ το σόου έκλεισε με τα πρώτα gameplay πλάνα του Alan Wake, από το επερχόμενο παιχνίδι της Remedy, Alan Wake II.

Το σόου διήρκησε περίπου 2 ώρες και είχε συνέχεια trailers από παιχνίδια, οπότε σε περίπτωση που δεν το είδατε ζωντανά, παρακάτω θα βρείτε όλα τα βίντεο που αποκαλύφθηκαν στο Opening Night Live:

Starfield

Little Nightmares 3

Black Myth: Wukong 

Killing Floor 3

Age of Empires 4: Anniversary Edition

Crimson Desert

Payday 3

Assassin's Creed Mirage

Tekken 8

Call of Duty: Modern Warfare 3

Zenless Zone Zero

Honkai: Star Rail

Genshin Impact

Lords of the Fallen

Sonic Superstars

Sonic Frontiers

Fort Solis

Expedition

The Crew Motorfest

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Stormgate

Last Epoch

Mortal Kombat 1

Ara: History Untold

Diablo IV: Season of Blood

Dustborn

Alan Wake II

 

Η ομάδα των Unboxholics με απεσταλμένους τους Σάκη Καρπά, Γιώργο Πρίτσκα και Θέμη Μπολτσή θα καλύψουν από Γερμανικού εδάφους όλα όσα θα συμβούν στο showfloor από την πόλη της Κολωνίας. Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της αλυσίδας καταστημάτων Γερμανός, θα μεταφέρουμε με αποκλειστικά βίντεο hands-on και previews, τις εντυπώσεις μάς από τα πιο καυτά games της φετινής Gamescom.

Tags: