EA Sports FC 24: To Clubs mode επιστρέφει και αυτά είναι τα νέα του χαρακτηριστικά

Δείτε λεπτομερώς τι θα περιλαμβάνει το Clubs mode του “νέου FIFA“
21 Αυγούστου 2023 17:26
EA Sports FC 24: To Clubs mode επιστρέφει και αυτά είναι τα νέα του χαρακτηριστικά

Η ΕΑ αφότου παρουσίασε λεπτομερέστατα και το Ultimate Team του "νέου FIFA" που θα πρέπει να συνηθίσουμε να το λέμε "EA Sports FC", δημοσίευσε ένα ακόμη Deep Dive trailer. 

Στο ολοκαίνουργιο Deep Dive βίντεο η ομάδα της EA Sports εστιάζει στο φρεσκαρισμένο Clubs mode που επιστρέφει με περισσότερες πτυχές από ποτέ, καθώς και τη δυνατότητα για cross-play αγώνες -όχι όμως και μέσω του Nintendo Switch του οποίου η έκδοση δε θα υποστηρίζει cross-platform στοιχεία. 

Ανάμεσα στα κομμάτια που αναλύουν οι developers της ΕΑ Sports είναι το πως θα λειτουργεί η δομή του Clubs League και πώς θα επιστρέφουν οι ομάδες σε κάθε σεζόν, όπως γίνεται στην πραγματικότητα, καθώς θα χωρίζεται σε τρεις φάσεις, τα League, Promotion και τα Play-Offs. Επίσης, όταν θα γίνεται reset στην κάθε σεζόν θα διατηρείτε το Skill Rating, τους fans και το reputation της ομάδας σας. Περισσότερα και αναλυτικότερα όμως θα τα βρείτε εντός του βίντεο παρακάτω.

Δείτε το Deep Dive trailer στο Ultimate Team του EA FC 24

EA Sports FC24: Ποια πρωταθλήματα περιέχει το “νέο FIFA“

EA Sports FC 24: Ποιες ελληνικές και ξένες ομάδες θα περιλαμβάνονται 

Παρά την αλλαγή σε EAFC, ο "διάδοχος" των FIFA, θα περιλαμβάνει 19.000 και πλέον αθλητές, πάνω από 700 licensed ομάδες, 100 στάδια και 30 επίσημα πρωταθλήματα.

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι το προπαραγγείλουν θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό από τις 22 Σεπτεμβρίου.