EA Sports FC 24: Δείτε τα νέα στοιχεία του φρεσκαρισμένου Ultimate Team

Το νέο Deep Dive βίντεο εστιάζει στο πιο εθιστικό mode του “νέου FIFA“
10 Αυγούστου 2023 17:28
EA Sports FC 24: Δείτε τα νέα στοιχεία του φρεσκαρισμένου Ultimate Team

Αφότου η ΕΑ έδωσε και μια λεπτομερέστατη ματιά στην κανονική "Matchday" εμπειρία του EA Sports FC 24, τώρα έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο εκτενές trailer για το πιο εθιστικό mode των ποδοσφαιρικών της τίτλων.

Φυσικά αναφερόμαστε στο Ultimate Team το οποίο για πρώτη φορά φέτος δε θα φέρει το "FUT" όνομα (FIFA Ultimate Team) και υπόσχεται να επανέλθει αρκετά ανανεωμένο για τη νέα εποχή του ποδοσφαιρικού τίτλου της ΕΑ. 

Το φρεσκαρισμένο EA FC Ultimate Team εξελίσσεται χάρη στο χαρακτηριστικό των Evolutions, που επιτρέπει να ανεβαίνουν level οι κάρτες, την προσθήκη του γυναικείου ποδοσφαίρου και φυσικά τα PlayStyles, τα οποία αποτελούν κομμάτι του ανανεωμένου gameplay συστήματος. 

Δείτε το Deep Dive trailer στο Ultimate Team του EA FC 24

EA Sports FC24: Ποια πρωταθλήματα περιέχει το “νέο FIFA“

EA Sports FC 24: Ποιες ελληνικές και ξένες ομάδες θα περιλαμβάνονται 

Παρά την αλλαγή σε EAFC, ο "διάδοχος" των FIFA, θα περιλαμβάνει 19.000 και πλέον αθλητές, πάνω από 700 licensed ομάδες, 100 στάδια και 30 επίσημα πρωταθλήματα.

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι το προπαραγγείλουν θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό από τις 22 Σεπτεμβρίου.