Armored Core 6: Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση του νέου παιχνιδιού της FromSoftware (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν μπείτε στον κόσμο του
19 Αυγούστου 2023 12:35
Armored Core 6: Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση του νέου παιχνιδιού της FromSoftware (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Bandai Namco σε συνεργασία με την FromSoftware πραγματοποίησαν ένα ειδικό showcase event για το επερχόμενο παιχνίδι Armored Core VI: Fires of Rubicon. Ο νέος τίτλος της ομάδας των Dark Souls πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και θα είναι γεμάτος από αποστολές, online PvP μάχες και φυσικά…mechs.

Η θρυλική σειρά επιστρέφει με το 6ο κεφάλαιο και η παρουσίαση του 6ου κεφαλαίου θέλει να σας δώσει μια καλύτερη ματιά από τον κόσμο που δημιούργησε η FromSoftware. Σε αυτό το παιχνίδι θα μπορείτε να αναβαθμίσετε το mech σας με διαφορετικά όπλα στο κάθε χέρι και να παίξετε με αυτό που σας ταιριάζει.

Το παιχνίδι υπόσχεται να σας διηγηθεί μια συναρπαστική ιστορία πολέμου και προδοσίας, σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου γιγάντια ρομπότ κυριαρχούν στο πεδίο της μάχης.

Η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού λέει τα εξής:

Το Armored Core VI Fires of Rubicon, είναι το νέο action παιχνίδι της FromSoftware και της Bandai Namco που υπόσχεται fast-paced mech combat και έντονες μάχες, καθώς και βαθύ customization και επικά boss battles.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Armored Core VI Fires of Rubicon διαδραματίζεται το έτος 2233, σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από δεκαετίες συγκρούσεων μεταξύ αντίπαλων factions. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του 621, ενός πιλότου που στρατολογείται από τον ‘Handler Walter’, έναν σκοτεινό πράκτορα που εργάζεται για έναν άγνωστο εργοδότη. Ο Walter προσφέρει στον 621 την ευκαιρία να ενταχθεί σε μια επίλεκτη μονάδα στρατιωτών, γνωστή ως Human Plus, οι οποίοι έχουν ενισχυμένες ικανότητες χάρη σε πειραματικές χειρουργικές επεμβάσεις και εμφυτεύματα.

Το Armored Core VI Fires of Rubiconθα κυκλοφορήσει για PlayStation, Xbox και PC στις 25 Αυγούστου.

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση με τους developers να μιλούν και να παίζουν το παιχνίδι μέσα από τον player που ακολουθεί.