Επιστρέφει η military shooter σειρά Delta Force (BINTEO)

Δείτε το πρώτο teaser βίντεο
19 Αυγούστου 2023 00:09
Επιστρέφει η military shooter σειρά Delta Force (BINTEO)

Η Tencent μόλις ανακοίνωσε την αναβίωση της γνωστής military shooter σειράς παιχνιδιών "Delta Force". Προηγουμένως το franchise αναπτυσσόταν από την ομάδα NovaLogic, η οποία σταμάτησε να λειτουργεί το 2016. Η σειρά έχει μείνει αδρανής μετά την κυκλοφορία του Delta Force: Xtreme 2 το 2009, κάτι που έρχεται να αλλάξει τώρα ο κινεζικός κολοσσός. Για την ώρα γνωρίζουμε μόλις λίγες πληροφορίες, ενώ στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε και ένα σύντομο teaser trailer, προετοιμάζοντας το έδαφος για την αναλυτική παρουσίαση που έχει προγραμματιστεί για το Gamescom Opening Night Live στις 22 Αυγούστου.

Το νέο κεφάλαιο της Delta Force σειράς αναπτύσσεται από το Timi Studio Group της Tencent, με την υπόσχεση ότι θα είναι διαθέσιμο σε πολλαπλές πλατφόρμες από κονσόλες και υπολογιστές, μέχρι και smartphones. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο IGN, ο παραγωγός Shadow Guo αποκάλυψε ότι το παιχνίδι θα περιλαμβάνει campaign εμπνευσμένο από την περίφημη ταινία του Ridley Scott, "Black Hawk Down". Δίνοντας έμφαση στην αυθεντικότητα, ο Guo δήλωσε: "Η σχολαστική μελέτη της ομάδας μας για την ταινία και το ιστορικό της υπόβαθρο μας έδωσε τα εφόδια για να δημιουργήσουμε μια καθηλωτική αφήγηση που απηχεί τη βαρύτητα αυτού του κομβικού γεγονότος".

Εμβαθύνοντας στους μηχανισμούς του παιχνιδιού, ο Guo μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με τα μεγάλα multiplayer περιβάλλοντα, για modes τα οποία θα ξεπερνούν το προηγούμενο όριο των 32 παικτών. Το παιχνίδι θα διαθέτει χάρτες με ποικίλα εδάφη, που θα εξυπηρετούν διαφορετικούς τρόπους εμπλοκής. Εστιάζοντας μάλιστα τον πόλεμο με οχήματα, ο παραγωγός πρόσθεσε: "Από οχήματα εφόδου και ελικόπτερα μέχρι μαχητικά αεροσκάφη και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, έχουμε ενσωματώσει έναν στόλο τεχνολογικά ανώτερων οχημάτων για να απογειώσουμε την Player versus Player εμπειρία μεγάλης κλίμακας".

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.