Gamescom 2023: Ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι επιβεβαιώθηκε για το σόου του Geoff

Στην τελική ευθεία για το σόου
18 Αυγούστου 2023 23:46
Gamescom 2023: Ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι επιβεβαιώθηκε για το σόου του Geoff

Όπως σας ενημερώσαμε πριν μερικές ώρες, το μεγάλο εναρκτήριο σόου της Gamescom 2023 που θα παρουσιάσει ο παραγωγός των The Game Awards και Summer Game Fest, Geoff Keighley, θα περιλαμβάνει νέα πλάνα και ανακοινώσεις για μερικά από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Μεταξύ άλλων το σόου αναμένεται να μας χαρίσει μια ματιά στο άκρως αναμενόμενο Alan Wake II της Remedy που έρχεται μετά από χρόνια αναμονής, νέο υλικό από το εντυπωσιακό Mortal Kombat 1, καθώς και φρέσκα gameplay πλάνα από το viral souls-like παιχνίδι Black Myth: Wukong.

Τώρα, μιας και η μεγαλύτερη gaming έκθεση παγκοσμίως που λαμβάνει χώρα στη Γερμανία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, ο Geoff Keighley συνεχίζει να προετοιμάζει το έδαφος και αποκάλυψε ένα ακόμη από τα μεγάλα παιχνίδια που θα δούμε στο Open Night Live. Αυτό δεν είναι άλλο από το Call of Duty Modern Warfare III, το οποίο αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Όπως επισήμανε ο Keighley με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), στο Open Night Live της Gamescom 2023 θα δούμε την παγκόσμια πρεμιέρα των πρώτων gameplay πλάνων. Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά την Τρίτη 22 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα ταξιδέψει στην Κολωνία της Γερμανίας για πλήρη κάλυψη της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής έκθεσης και όλων των ανακοινώσεων του σόου του Geoff Keighley. Μπορείτε να περιμένετε hands-on εντυπώσεις και previews παιχνιδιών, εντυπώσεις από πρώτο χέρι, ειδικά podcasts και αφιερώματα, αποκλειστικό υλικό, κ.α.

Για οτιδήποτε σχετικό με τη Gamescom 2023 λοιπόν, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Unboxholics.com καθώς και στα διάφορα social media των Unboxholics.