Gamescom 2023: Τα μεγάλα παιχνίδια που θα δούμε στο σόου του Geoff

Έτσι διαμορφώνεται η λίστα για την ώρα
17 Αυγούστου 2023 15:15
Gamescom 2023: Τα μεγάλα παιχνίδια που θα δούμε στο σόου του Geoff

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την Gamerscom 2023, τη μεγαλύτερη gaming έκθεση παγκοσμίως που λαμβάνει χώρα στη Γερμανία. Οι πύλες της είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν την Τετάρτη 23 Αυγούστου και όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, η δράση θα ξεκινήσει πρακτικά μια μέρα πριν, το βράδυ της Τρίτης, με ένα φαντασμαγορικό σόου από τον Geoff Keighley.

Θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος, ο παρουσίασης και παραγωγός των The Game Awards και Summer Game Fest έχει αποκαλύψει πλέον πολλά από τα μεγάλα παιχνίδια που πρόκειται να δούμε στο Open Night Live σόου της gamescom 2023. Από μια ματιά στο άκρως αναμενόμενο Alan Wake II της Remedy που έρχεται μετά από χρόνια αναμονής, μέχρι το εντυπωσιακό Mortal Kombat 1 και το viral souls-like παιχνίδι Black Myth: Wukong, το εναρκτήριο σόου της έκθεσης αναμένεται να είναι γεμάτο. Μάλιστα, θα υπάρχει και pre-show διάρκειας περίπου 30 λεπτών που θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Kyle Bosman, με ακόμη περισσότερα ‘World Premieres’

Ακολουθεί η λίστα με όλα τα μεγάλα παιχνίδια που γνωρίζουμε επιβεβαιωμένα πως θα παρουσιαστούν στη Gamescom 2023.

Mortal Kombat 1

Crimson Desert

Assassin’s Creed Mirage

Nightingale

Alan Wake II

Fort Solis

Black Myth: Wukong

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα ταξιδέψει στην Κολωνία της Γερμανίας για πλήρη κάλυψη της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής έκθεσης και όλων των ανακοινώσεων του σόου του Geoff Keighley. Μπορείτε να περιμένετε hands-on εντυπώσεις και previews παιχνιδιών, εντυπώσεις από πρώτο χέρι, ειδικά podcasts και αφιερώματα, αποκλειστικό υλικό, κ.α.

Για οτιδήποτε σχετικό με τη Gamescom 2023 λοιπόν, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Unboxholics.com καθώς και στα διάφορα social media των Unboxholics.