Starfield: Τελικά έχει πιο μεγάλο μέγεθος απ' ότι περιμέναμε

Το pre-load ξεκίνησε για το νέο πόνημα της Bethesda
18 Αυγούστου 2023 12:19
Starfield: Τελικά έχει πιο μεγάλο μέγεθος απ' ότι περιμέναμε

To Starfield αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του Σεπτεμβρίου για τα Xbox και το PC και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πληροφορίες που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας.

Εάν θέλετε να παίξετε το νέο πόνημα της Bethesda από την πρώτη ημέρα, να σας πούμε κάπου εδώ ότι το pre-load έχει ήδη ξεκινήσει, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε ήδη να κατεβάσετε το παιχνίδι και να το έχετε έτοιμο. Με το pre-load να έχει ξεκλειδωθεί, λοιπόν, μάθαμε και πόσο χώρο θα χρειαστείτε για να εγκαταστήσετε το Starfield στο PC ή στο Xbox σας.

Το Starfield τελικά δε θα είναι 125GB στο PC και στις κονσόλες όπως είχαμε ακούσει παλιότερα. Όπως μεταφέρει το Eurogamer, ο τίτλος χρειάζεται 139.84GB για να εγκατασταθεί στους υπολογιστές και 100.19GB στα Xbox Series X|S για την Standard Edition. Όσοι προμηθευτούν την Premium Edition, ο χώρος μεγαλώνει στα 117.07GB μιας και περιέχει τα artbook, soundtrack, skins και Shattered Space Story Expansion.

Επιπροσθέτως, όσοι έχουν αγοράσει την Premium έκδοση, μπορούν να μπουν στον τεράστιο κόσμο του Starfield πέντε ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Οι παίκτες των κονσολών και των Windows PC μπορούν ήδη να κάνουν pre-load το παιχνίδι, ενώ στο Steam θα ξεκινήσει στις 30 Αυγούστου.

Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του Starfield – Μπορείτε να ξεκινήσετε το κατέβασμα

Λίγα λόγια για το Starfield της Bethesda

Ο νέος τίτλος της Bethesda αναμένεται να έχει μια τεράστια κλίμακα, αφού η εταιρία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα περιλαμβάνει πάνω από 250.000 προτάσεις διαλόγου. Συγκριτικά, το The Elder Scrolls V: Skyrim είχε 60.000 προτάσεις διαλόγου, ενώ το Fallout 4 έφτανε τις 111.000. Το Starfield θα έχει επίσης τη μεγαλύτερη πόλη που έχει σχεδιάσει ποτέ η Bethesda και θα είναι μεγαλύτερη από προηγούμενα παιχνίδια της όπως τα Oblivion, Fallout και Skyrim.

Το Starfield αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 6 Σεπτεμβρίου, όπου θα δίνει διαθέσιμο μέσω Steam. Οι συνδρομητές του Xbox Game Pass θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι από την πρώτη ημέρα.