H Gamescom 2023 ετοιμάζεται να γράψει ιστορία με συμμετοχή-ρεκόρ

Θα δώσουν το παρών περισσότερες εταιρίες από ποτέ
16 Αυγούστου 2023 18:11
H Gamescom 2023 ετοιμάζεται να γράψει ιστορία με συμμετοχή-ρεκόρ

Σε μερικά εικοσιτετράωρα από τώρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η Gamescom 2023, η μεγαλύτερη gaming έκθεση παγκοσμίως που λαμβάνει χώρα στη Γερμανία. Ειδικότερα, οι πύλες θα ανοίξουν την Τετάρτη 23 Αυγούστου και όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, η δράση θα ξεκινήσει πρακτικά μια μέρα πριν, το βράδυ της Τρίτης, με ένα φαντασμαγορικό σόου από τον Geoff Keighley.

Φέτος όμως, τα ρεκόρ για τη Gamescom έχουν ήδη ξεκινήσει, αφού όπως μόλις έγινε γνωστό, η συμμετοχή από τους εκθέτες είναι σε επίπεδα ρεκόρ. Συγκεκριμένα, στην έκθεση θα παρουσιάσουν παιχνίδια και άλλα προϊόντα 1,220 εταιρίες από 63 διαφορετικές χώρες. Τα νούμερα αυτά είναι ρεκόρ και σε σχέση με πέρυσι είναι κατά 7% αυξημένα, αφού η έκθεση είχε φιλοξενήσει 1,135 εκθέτες το 2022. Παράλληλα, ο εκθεσιακός χώρος έχει μεγαλώσει κατά 4.5% και αγγίζει πλέον τα 230 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα!

Μιλώντας σχετικά, ο επικεφαλής της Γερμανικής Ένωσης Βιομηχανίας Παιχνιδιών, Felix Falk, δήλωσε

Είμαστε περήφανοι που η καρδιά του κόσμου του gaming θα χτυπάει εδώ στη Γερμανία, όταν οι πόρτες ανοίξουν για τους οπαδούς και τις κοινότητες την επόμενη εβδομάδα.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα ταξιδέψει στην Κολωνία της Γερμανίας για πλήρη κάλυψη της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής έκθεσης και όλων των ανακοινώσεων του σόου του Geoff Keighley. Μπορείτε να περιμένετε hands-on εντυπώσεις και previews παιχνιδιών, εντυπώσεις από πρώτο χέρι, ειδικά podcasts και αφιερώματα, αποκλειστικό υλικό, κ.α.

Για οτιδήποτε σχετικό με τη Gamescom 2023 λοιπόν, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Unboxholics.com καθώς και στα διάφορα social media των Unboxholics.

Tags: