STALKER 2: Μάλλον μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του!

Νέα διαρροή δείχνει πως η αναμονή σύντομα θα φτάσει στο τέλος της
13 Αυγούστου 2023 10:31
STALKER 2: Μάλλον μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του!

Όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα, το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl είναι ένα από τα παιχνίδια που θα βρίσκονται στο περίπτερο του Xbox στην Gamescom 2023. Προφανώς, η ουκρανική ομάδα επιφυλάσσει κάποια ανακοίνωση και μάλλον πλέον ξέρουμε ποια θα είναι αυτή!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η GSC Game World, όπως όλα δείχνουν, είναι πλέον σε θέση να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου τίτλου. Σύμφωνα με την ανακάλυψη ενός παρατηρητικού χρήστη του X (πρώην Twitter), το κατάστημα Koch Media Store της εκδότριας εταιρίας έχει πλέον νέα ημερομηνία για το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η καταχώρηση έχει ενημερωθεί και δείχνει ότι το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου του 2023, για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα Xbox Series X|S.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως πιθανότατα δεν έχουμε να κάνουμε με placeholder, αφού το συγκεκριμένο κατάστημα χρησιμοποιεί την 31η Δεκεμβρίου ως την τυπική placeholder ημερομηνία για τους άλλους τίτλους που δεν έχουν ακόμη οριστικό χρονικό πλαίσιο διάθεσης. Παράλληλα, μέσα από το Koch Media Store έχουμε μάθει ξανά στο παρελθόν έγκυρες ημερομηνίες κυκλοφορίας πριν τις αντίστοιχες επίσημες ανακοινώσεις, όπως είχε συμβεί για παράδειγμα με την μεταφορά του Darksiders 2 στο Nintendo Switch.

Αν πράγματι η διαρροή ισχύει λοιπόν, στην Gamescom θα μάθουμε και επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl που εν τέλει θα προλάβει το 2023.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα ταξιδέψει στην Κολωνία της Γερμανίας για πλήρη κάλυψη της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής έκθεσης και όλων των ανακοινώσεων του σόου του Geoff Keighley. Μπορείτε να περιμένετε hands-on εντυπώσεις και previews παιχνιδιών, εντυπώσεις από πρώτο χέρι, ειδικά podcasts και αφιερώματα, αποκλειστικό υλικό, κ.α.

Για οτιδήποτε σχετικό με τη Gamescom 2023 λοιπόν, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Unboxholics.com καθώς και στα διάφορα social media των Unboxholics.