Το remaster του Quake 2 είναι γεγονός και κυκλοφορεί σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φήμες βγήκαν αληθινές
11 Αυγούστου 2023 21:37
Το remaster του Quake 2 είναι γεγονός και κυκλοφορεί σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναι, οι φήμες βγήκαν αληθινές. Το remaster του Quake 2 είναι γεγονός και μάλιστα θα μπορείτε να το απολαύσετε από σήμερα σε κονσόλες και PC. Κατά τη διάρκεια της QuakeCon 2023, η Bethesda ανακοίνωσε τη νέα έκδοση δίνοντας στη δημοσιότητα το επίσημο trailer και την ημερομηνία.

Την enhanced έκδοση έχει αναλάβει ξανά η Nightdive Studios και όπως έγινε γνωστό, προσφέρει ανανεωμένα cinematics, ολοκαίνουργια μοντέλα, καλύτερους φωτισμούς, αλλά και νέα animations στους εχθρούς. Η εταιρία έχει βελτιώσει την AI, έφερε νέα χαρακτηριστικά, έβαλε anti-aliasing, depth of field και υποστήριξη για 4K ανάλυση.

Η νέα έκδοση προσφέρει το βασικό παιχνίδι και τα δύο expansions, τα The Reckoning και Ground Zero που προσθέτουν στο παιχνίδι 33 νέα campaign πίστες και 21 νέα maps για το multiplayer. Συνεχίζοντας το remaster του Quake 2 φέρνει και ένα ολοκαίνουργιο expansion ονόματι “Call of the Machine”, το οποίο έχει δημιουργήσει η Machine Games που είναι γνωστή για το Wolfenstein: The New Order. Αυτό το expansion προσφέρει 28 νέα levels και ένα νέο χάρτη.

Δείτε το trailer:

 

Όλες οι αποστολές υποστηρίζουν co-op μέχρι και τέσσερις παίκτες και μπορείτε να παίξετε εκτός από online και σε split-screen. Όσον αφορά τα deathmatch υποστηρίζονται μέχρι και 16 παίκτες, ενώ υπάρχει διαθεσιμότητα και για cross-play, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας από οποιαδήποτε πλατφόρμα κι αν έχουν.

Το remaster του Quake 2 είναι τώρα διαθέσιμο για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC μέσω Steam, GOG, Epic Games Store και Microsoft Store.