Phil Spencer: "Το Halo θα αντέξει όσο το Star Wars"

Το Xbox οφείλει την ύπαρξη του στο franchise
23 Σεπτεμβρίου 2015 16:20
Phil Spencer:

O επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, παραχώρησε μια συνέντευξη στο Gamespot εν όψει φυσικά της κυκλοφορίας του Halo 5 και μίλησε για το μεγαλύτερο exclusive franchise της Microsoft. Επί της ουσίας τόνισε ότι το Xbox οφείλει την ύπαρξη του στο Halo και πως η ομάδα κάνει τα πάντα για να διαχειριστεί το IP σωστά και να μην υπάρξει κορεσμός. 

"Δεν θέλω να καεί ή να κορεστεί το franchise. Είναι ένα franchise και ένα IP που περιμένω να υπάρχει σε 20 χρόνια από τώρα, όπως γίνεται με το Star Wars και το Spider-Man και άλλες τέτοιες περιπτώσεις." είπε ο επικεφαλής του Xbox. 

O Spencer πιστεύει πως με την σωστή διαχείριση το Halo θα υφίσταται σε 20 χρόνια από τώρα, καθώς έχει το κατάλληλο βάρος για να συμβεί κάτι τέτοιο αλλά κυρίως η διαχείριση του θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Ο κόσμος πλέον, σύμφωνα με τα λόγια του, γνωρίζει ποιος είναι ο Chief και ποια η Cortana και είναι συναισθηματικά δεμένοι με αυτούς, με την ιστορία. Υπάρχει μια συνέπεια και σύνδεση μεταξύ των παιχνιδιών που δεν υπάρχει σε άλλα shooters.

Το Halo 5: Guardians αναμένεται στις 27 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το Xbox One. Εδώ μπορείτε να δείτε το ολοκαίνουργιο cinematic trailer του.