Gamescom 2023: Ο Geoff Keighley αποκάλυψε ένα από τα μεγάλα παιχνίδια που θα δούμε στο σόου του

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά
11 Αυγούστου 2023 14:11
Gamescom 2023: Ο Geoff Keighley αποκάλυψε ένα από τα μεγάλα παιχνίδια που θα δούμε στο σόου του

Σε περίπου δέκα μέρες από τώρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η Gamescom 2023, η μεγαλύτερη gaming έκθεση παγκοσμίως που λαμβάνει χώρα στη Γερμανία. Ειδικότερα, οι πύλες θα ανοίξουν την Τετάρτη 23 Αυγούστου. Όπως συνηθίζεται όμως τα τελευταία χρόνια, η δράση θα ξεκινήσει πρακτικά μια μέρα πριν, το βράδυ της Τρίτης, με ένα φαντασμαγορικό σόου από τον Geoff Keighley.

Αναμενόμενα, ο παρουσιαστής και παραγωγός των The Game Awards και Summer Game Fest ξεκίνησε τώρα να προετοιμάζει το έδαφος. Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην Twitter), o Keighley τόνισε πρόσφατα ότι το σόου θα φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της φετινής χρονιάς. Τώρα, με μια νέα του ανάρτηση ο Keighley αποκάλυψε και το πρώτο παιχνίδι που θα στελεχώσει το line-up του φετινού Gamescom Opening Night Live.

Ο λόγος γίνεται για το Alan Wake II. Μετά τη gameplay αποκάλυψη στο Summer Game Fest, η Remedy έδωσε ξανά τα χέρια με τον Keighley, έχοντας να κάνει μια ακόμη αποκάλυψη στο δεύτερο καλοκαιρινό σόου του. Το Gamescom Opening Night Live αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά σε όλες τις πλατφόρμες στις 9:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος στις 22 του μήνα.

Η σχετική δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω:

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα ταξιδέψει στην Κολωνία της Γερμανίας για πλήρη κάλυψη της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής έκθεσης και όλων των ανακοινώσεων του σόου του Geoff Keighley. Μπορείτε να περιμένετε hands-on εντυπώσεις και previews παιχνιδιών, εντυπώσεις από πρώτο χέρι, ειδικά podcasts και αφιερώματα, αποκλειστικό υλικό, κ.α.

Για οτιδήποτε σχετικό με τη Gamescom 2023 λοιπόν, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Unboxholics.com καθώς και στα διάφορα social media των Unboxholics.