Η EA κλείνει τους servers σε τρία παιχνίδια της

Τίτλοι τέλους για τους συγκεκριμένους τίτλους
09 Αυγούστου 2023 20:20
Η EA κλείνει τους servers σε τρία παιχνίδια της

Η EA μόλις ανακοίνωσε τρία επιπλέον παιχνίδια, από τα οποία θα κλείσει τους servers τους μια για πάντα. Τα νέα ήρθαν μέσα από την επίσημη σελίδα της εταιρίας εδώ και αναφέρει ότι οι servers των Crysis 3, Dante’s Inferno και Dead Space 2 πρόκειται να κλείσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, οι servers του Crysis 3 θα κλείσουν σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ μετά θα ακολουθήσουν και τα Dante's Inferno και Dead Space 2 στις 8 Δεκεμβρίου. Η εταιρία κυκλοφόρησε πριν δύο χρόνια την remaster έκδοση του Crysis 3 και αυτός είναι μάλλον ο λόγος που θα κλείσει τους servers του αρχικού παιχνιδιού, το οποίο κυκλοφόρησε στις 19 Φεβρουαρίου του 2013 για PC, PlayStation 3 και Xbox 360.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι και οι τρείς παραπάνω τίτλοι μπορούν να παιχτούν παραδείγματος χάρη στις Xbox κονσόλες, οπότε εκείνοι οι παίκτες θα χάσουν την πρόσβαση στις online υπηρεσίες τον επόμενο καιρό.

Επιπροσθέτως, αυτά τα παιχνίδια έρχονται και συμπληρώνουν τα Kingdoms of Amalur, Shadows of the Damned, Syndicate και Warp που είχαν κλείσει οι servers τους τις αρχές της χρονιάς. Τέλος, η EA ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα ότι θα αποσύρει τρία παλιά παιχνίδια της από τα online καταστήματα. Πιο συγκεκριμένα, τα Battlefield 1943, Battlefield: Bad Company, Battlefield: Bad Company 2 θα κλείσουν μια για πάντα αυτόν τον Δεκέμβριο.

Το Dead Space 2 έγινε διαθέσιμο σε PC, PlayStation 3 και Xbox 360 τον Ιανουάριο του 2011, ενώ το Dante’s Inferno κατέφθασε τον Φεβρουάριο του 2010 για τις παραπάνω κονσόλες.

Tags: