Οι fans των Pokémon “τρολάρουν” τη νέα εμφάνιση του Raikou (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έρχεται στα Scarlet και Violet
09 Αυγούστου 2023 18:34
Οι fans των Pokémon “τρολάρουν” τη νέα εμφάνιση του Raikou (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η The Pokémon Company ανακοίνωσε εχθές το απόγευμα ότι το πρώτο μεγάλο DLC των Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Με ονομασία The Teal Mask, το νέο πακέτο επέκτασης πρόκειται να προσθέσει πολλά νέα Pokémon στα παιχνίδια, όπως είναι μια νέα βερσιόν του legendary Pokémon ηλεκτρικού Raikou, το οποίο είχαμε γνωρίσει στα Pokémon Gold και Silver.

Ωστόσο, η νέα του εμφάνιση φαίνεται πως δεν αρέσει σε όλους και τις τελευταίες ώρες διάφοροι Pokémon fans έχουν δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες στο X (Twitter), που “τρολάρουν” το νέο σχεδιασμό του Raikou.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για την Paradox μορφή του Raikou και αν δεν το γνωρίζετε, το Paradox αλλάζει τα Pokémon και τους δίνει μια πιο φουτουριστική μορφή. Οι fans φαίνεται ότι τρολάρουν και το ύψος του λαιμού του Raikou και λένε ότι μοιάζει με Βραχιόσαυρο.

Δείτε μερικά “troll” tweets από τους fans που δημοσιευτήκαν πριν μερικές ώρες στο X.

Το 1ο από τα 2ο expansions πρόκειται να επικεντρωθεί σε ένα φεστιβάλ και θα περιέχει μεταξύ άλλων δύο νέους χαρακτήρες ονόματι Carmine και Kieran. Η Nintendo λέει ότι με αυτά τα δύο expansions πρόκειται να προσθέσει περίπου 230 Pokémon, μαζί με το νέο Legendary το Ogerpon, αλλά και τα Okidogi, Munkidori και Fezandipiti. Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι και τα δύο expansions είναι μέρος του The Hidden Treasure of Area Zero DLC και θα μπορείτε να προμηθευτείτε και τα δύο μέρη μαζί.

Το The Teal Mask θα γίνει διαθέσιμο στις 3 Σεπτεμβρίου.

Tags: