Έξαλλη η gaming κοινότητα με την τιμή του port του Red Dead Redemption σε PS4 και Switch

Παράπονα για την τιμολογιακή πολιτική της Rockstar Games
08 Αυγούστου 2023 14:55
Έξαλλη η gaming κοινότητα με την τιμή του port του Red Dead Redemption σε PS4 και Switch

Εκεί που οι gamers περίμεναν ένα remaster ή remake του Red Dead Redemption στις κονσόλες τρέχουσας γενιάς, η ανακοίνωση της Rockstar Games ήταν πολύ διαφορετική, καθώς δεν ήταν παρά ένα απλό port του τίτλου του 2010 στα PlayStation 4 και Nintendo Switch

Πέραν του ότι δεν υπάρχει καμία βελτίωση στον τεχνικό του τομέα, η gaming κοινότητα έγινε έξαλλη με το γεγονός ότι η τιμή του port του RDR είναι στα $49.99. Και παρόλο που περιλαμβάνει και το Undead Nightmares DLC, οι gamers δεν έχουν πειστεί για το πακέτο που προσφέρει η Rockstar και τα παράπονα στα social media δεν άργησαν να έρθουν. 

Ειδικά στο X(πρώην Twitter) τα βέλη προς την Rockstar για αυτή την απόφαση έπεσαν βροχή με τη μορφή tweets και δεκάδων memes, που διάφοροι χρήστες τονίζουν πως όχι μόνο δεν εκπλήρωσε την επιθυμία των fans για ένα remaster/remake, αλλά το port δεν υποστηρίζει ούτε τα βασικά για μια κυκλοφορία εν έτει 2023.

Μερικά από αυτά τα tweets μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

Κάποιοι άλλοι επισήμαναν το γεγονός πως το Red Dead Redemption GOTY στην πλατφόρμα του Xbox είναι ένα πιο συμφέρον deal, μιας και κοστίζει λιγότερο και περιλαμβάνει όλα τα DLCs. 

Παρά τα όσα λέγονταν και όσα κυκλοφορήσαν τον τελευταίο καιρό ως φήμες η ανακοίνωση αυτή ήταν αναπάντεχη, ωστόσο ίσως και να μην έσβησαν εντελώς οι ελπίδες για ένα remaster/remake.