Το πρώτο teaser trailer για το Fatal Fury: City of the Wolves είναι εδώ!

Η επιστροφή του μεγάλου fighting franchise
07 Αυγούστου 2023 14:58
Το πρώτο teaser trailer για το Fatal Fury: City of the Wolves είναι εδώ!

Κατά τη διάρκεια του περσινού EVO είχε ανακοινωθεί ότι η θρυλική fighting σειρά, Fatal Fury, πρόκειται να επιστρέψει με ένα νέο παιχνίδι ύστερα από 20 χρόνια. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε το πρώτο επίσημο teaser βίντεο που θέλει να σας υπενθυμίσει ότι το franchise ζει και βασιλεύει.

Η SNK Global αποκάλυψε επίσης και την επίσημη ονομασία του παιχνιδιού και θα ακούει στο όνομα Fatal Fury: City of the Wolves. Τα πρώτα πλάνα παρουσιάζουν τον Rock Howard και τον Terry Bogard εν δράσει, ενώ θα επιστρέψουν μεταξύ άλλων και οι Mai, B. Jenet, Billy και Marco.

Η SNK Global είχε ανακοινώσει παλιότερα τα εξής:

Οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ… Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια, το Fatal Fury/Garou επιστρέφει! Επιτέλους, η πολυαναμενόμενη συνέχεια πήρε το πράσινο φως!

Δείτε και μερικές εικόνες:

Αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που μοιράστηκε η εταιρία ανάπτυξης για το παιχνίδι, οπότε αν είστε fans θα πρέπει να κάνετε περισσότερη υπομονή μέχρι να ανακοινωθεί κάτι νεότερο.

Το Fatal Fury: City of the Wolves βρίσκεται αυτόν τον καιρό υπό ανάπτυξη αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει ή σε ποιες πλατφόρμες. Παρακολουθήστε το νέο teaser trailer παρακάτω.

Tags: