Μπορείτε να παίξετε δωρεάν το Age of Empires 3 Definitive Edition

18 χρόνια μετά την κυκλοφορία του γίνεται free-to-play
04 Αυγούστου 2023 10:44
Μπορείτε να παίξετε δωρεάν το Age of Empires 3 Definitive Edition

Μετά από 18 χρόνια από την κυκλοφορία του Age of Empires III, το οποίο άφησε εποχή στο είδος των RTS παιχνιδιών, η Microsoft κυκλοφορεί μια free-to-play έκδοσή του, με σκοπό να φέρει έναν αέρα φρεσκάδα στην κοινότητα του παιχνιδιού. 

Ναι, με λίγα λόγια μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν το Age of Empires 3: Definitive Edition, η οποία αποτελεί το 4K remaster του τίτλου, αν και υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί, που ίσως και να μην νοιάξουν κάποιους παίκτες. 

Η free-to-play έκδοση του Age of Empires 3 είναι διαθέσιμη μέσω του Steam και θυμίζει το μοντέλο του League of Legends, καθώς περιλαμβάνει πρακτικά ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού και δίνει τη δυνατότητα να παίζετε μεταξύ τριών πολιτισμών οι οποίοι θα εναλλάσσονται εβδομαδιαία. Για αρχή θα μπορείτε να παίξετε με τις φατρίες των Γάλλων, Ιροκουά (Haudenosaunee) και των Ρώσων, τόσο σε single-player όσο και σε multiplayer περιβάλλον. 

Στο single-player κομμάτι του θα έχετε πρόσβαση σε ένα από τα οκτώ campaigns του παιχνιδιού και σε μία από τις έξι ιστορικές μάχες του. Μπορείτε επίσης να κάνετε host αναμετρήσεις σε έναν από τους 8 χάρτες, αλλά από την δωρεάν έκδοση μπορείτε να παίξετε σε matches που γίνονται host σε άλλους χάρτες. Ωστόσο, το ranked play δεν είναι διαθέσιμο στη δωρεάν έκδοσή του. 

Κατεβάστε το Age of Empires 3: Definitive Edition δωρεάν