Υπάρχουν ακόμη ελπίδες να έρθει το Metroid Prime 4 στο Nintendo Switch

Τις ελπίδες αναπτερώνει η ίδια η Nintendo στο πρόγραμμα των επερχόμενων κυκλοφοριών της
03 Αυγούστου 2023 23:18
Υπάρχουν ακόμη ελπίδες να έρθει το Metroid Prime 4 στο Nintendo Switch

Παρά το ότι όλα τα σημάδια και οι φήμες δείχνουν πως η Nintendo ετοιμάζεται για τον διάδοχο του Nintendo Switch, ο οποίος θα κυκλοφορήσει εκτός απροόπτου μέσα στο 2024, ένας αποκλειστικός τίτλος που οι κάτοχοι της κονσόλας ακόμη δεν ξέρουν πότε θα παίξουν είναι το Metroid Prime 4

Ίσως, τελικά το Metroid Prime 4 δεν...γλιστρήσει και μεταφερθεί η κυκλοφορία του για την επόμενη κονσόλα της Nintendo (ας τη λέμε τυπικά Switch 2). Και αυτό διότι η ίδια η Nintendo το υπολογίζει ακόμη στο καλεντάρι των κυκλοφοριών της. 

Πιο συγκεκριμένα, στην πρόσφατη οικονομική της αναφορά, η Nintendo έδωσε και μια λίστα με όλους τους επερχόμενους και ήδη ανακοινωθέντες τίτλους που θα διατεθούν στο Switch. Φυσικά ανάμεσα σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται μέσα στο χειμώνα, συμπεριλήφθηκε και το Metroid Prime 4, το οποίο ακόμη αναφέρεται με την ένδειξη "TBA", δηλαδή πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει άγνωστη ακόμη.  

Η λίστα των επερχόμενων παιχνιδιών του Nintendo Switch:

  • Detective Pikachu Returns - 10/6/2023
  • Super Mario Bros. Wonder - 10/20/2023
  • WarioWare: Move It!  -11/3/2023
  • Super Mario RPG  - 11/17/2023
  • Luigi's Mansion: Dark Moon (temp.) - 2024
  • Princess Peach will star as the main character in a brand new game (temp.) - 2024
  • Metroid Prime 4 (temp.) - TBA

Η Nintendo αλλά και η Retro Studios που το αναπτύσσει διατηρούν σιγή ιχθύος εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια για το project, το οποίο, το 2019 είχε ξεκινήσει εκ νέου η ανάπτυξή του. 

Μέχρι και σήμερα το μόνο δείγμα του γεγονότος ότι το Metroid Prime 4 έρχεται είναι εκείνο το λιτό teaser από την E3 2017. Μήπως η Nintendo επιφυλάσσει ένα αξέχαστο "κύκνειο άσμα" για το Switch με την κυκλοφορία του Metroid Prime 4; Ο χρόνος θα το δείξει.