Θέλατε το Star Wars Jedi: Survivor στα PS4 και Xbox One; Τελικά, υπάρχουν καλά νέα

Δε θα είναι αποκλειστικό στις τωρινές κονσόλες
02 Αυγούστου 2023 10:14
Θέλατε το Star Wars Jedi: Survivor στα PS4 και Xbox One; Τελικά, υπάρχουν καλά νέα

Από νωρίς η ΕΑ είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει το Star Wars Jedi: Survivor στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς, καθιστώντας έτσι τον τίτλο της Respawn Entertainment ως αποκλειστικό στα PS5 και Xbox Series X|S, καθώς θα εκμεταλλευόταν την έξτρα ιπποδύναμή τους. 

Τελικά όμως αυτό το "τροπάριο" της ΕΑ αλλάζει και έχουμε ευχάριστα νέα για όσους θέλατε να παίξετε την νέα περιπέτεια του Cal Kestis, που συνεχίζει τα γεγονότα του Star Wars Jedi: Fallen Order. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Verge, στο πλαίσιο μιας συνάντησης των μετόχων, ανακοινώθηκε ότι το Jedi: Survivor θα κυκλοφορήσει και στα PS4 και Xbox One

"Χάρη στη δύναμη αυτού του θρυλικού franchise και τη ζήτηση της κοινότητας, η ομάδα ανάπτυξης έχει δεσμευτεί να φέρει αυτή τη Jedi εμπειρία στο PlayStation 4 και το Xbox One," δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO της ΕA, Andrew Wilson. Ωστόσο, πέραν αυτής της ανακοίνωσης, η ΕΑ και η Respawn δεν έδωσαν κάποια ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας για την last-gen έκδοση του Jedi: Survivor

Παράλληλα, όμως, η Respawn ετοιμάζει το τρίτο "Star Wars: Jedi" παιχνίδι, όπως άφησε να εννοηθεί από πρόσφατη αγγελία. Η κυκλοφορία του Jedi: Survivor στα PC, PS5 και Xbox Series X|S είχε γίνει στις 28 Απριλίου. Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο πατώντας εδώ. 

Το πρώτο παιχνίδι του franchise, το STAR WARS Jedi: Fallen Order, είχε κυκλοφορήσει για την προηγούμενη γενιά κονσολών το 2019.